04 / 05 / 2024

Birevim fuarları 2020

Birevim fuarları 2020

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim, 2020'yi rekorla bitirdi!

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Birevim Tasarruf Akademi eğitimlerine devam ediyor!

Birevim, kurum içi eğitimlere verdiği önemi Tasarruf Akademi ile bir üste taşınmaya devam ediyor. Birevim, bugüne kadar toplam 522 kişiye ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Uzmanlığı’ eğitimi verdi. 

Birevim Tasarruf Akademi 522 kişiye eğitim verdi!

Birevim Tasarruf Akademi, bugüne kadar toplam 522 kişiye "Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Uzmanlığı" eğitimi verdi...

Birevim ile faizsiz ve peşinatsız konut almak mümkün!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi yaptığı açıklamada konut hayali kuranların Birevim ile peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olabileceğini söyledi.

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin inşasının sürdüğünü, 2020'de hizmete alacaklarını söyledi.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak!

Türkiye sağlık anlamında bir devrim yaşıyor. Şehir hastaneleri bir bir açılmaya devam ediyor. Yeni açılack hastanelerle birlikte 2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak...

Cer İstanbul 2020'de teslim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul projesinde teslimler 2020'de başlayacak. Ön satışların yapıldığı proje Yedikule’de yükseliyor. 

Nef Kandilli 2020'de teslim!

Nef Kandilli 2020'de teslim edilecek. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen projede boğaz manzarasına hakim daireler yer alıyor.

Birevim'den 1-453 Fetih Kampanyası!

Birevim, 1-453 Fetih Kampanyası ile dar gelirli aileler için taksitleri 331 TL seviyesine çekerek herkesin ev sahibi olmasını sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. 

Birevim fuarları 2020 Haberi

Birevim fuarları 2020

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle, 3.5 yıl gibi kısa bir zamanda, binlerce ailenin ev ve araba sahibi olma hayallerine vesile olan “BİREVİM”; yeni dönemde, geliştirdiği bu özgün finans modelini farklı sektörlere taşıyor. Firma, “Birlikte Mutluluk” adını verdiği projesiyle, yeni evlenen çiftlere, ev, araba gibi ihtiyaçlarının dışında; evlenirken oluşan masraflarını karşılamaları için de özel tasarruf modelleri sunuyor.

15 Mart 2020 tarihine kadar, “Tüyap Erzurum-Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi”inde gerçekleşen fuara ziyaretlerde bulunacak olan çiftler, Birevim’in; bütçeleri aşan masraflar karşısında, özellikle yeni bir hayat kuracak çiftlere sunduğu tasarruf odaklı finans modelini tanıma fırsatı yakalayacaklar.

BİREVİM fuarda, 3. salonda 303 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor!

Birevim Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, fuarın bu yıl içerisinde katıldıkları dördüncü evlilik fuarı olduğundan bahsederek “İstanbul-Evlilik Dünyası Fuarı”, “Eskişehir...