05 / 05 / 2024

Birevim önce gel erken al kampanyası

Birevim önce gel erken al kampanyası

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Antalya'da depreme karşı tedbirler bir an önce alınmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Finike Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Bahadır Cenk Gündoğdu Antalya'da depreme karşı tebdirlerin bir an önce alınması gerektiğini vurguladı. İşte o yazı...

Tapuya gitmeden önce yapılması gerekenler!

Gayrimenkul alım satım süreçlerinde, alıcı ve satıcı tarafın bazı noktalara dikkat etmeleri gerekiyor. Peki, tapuya gitmeden önce yapılması gerekenler neler? İşte yapılacak araştırma ve incelemeler..

Cem Yılmaz'ın 6 yıl önce aldığı arazi 12 milyon TL değerlendi!

6 yıl önce Göktürk'ten 10 dönümlük arazi alan Cem Yılmaz, şimdiden 12 milyon lira kâr etti. Bir firma, komedyenin 3 milyon liraya aldığı arazisine 15 milyon lira önerdi

Seçimden önce yatırım yapmak doğru mu?

Ülkenin içinde bulunduğu siyasal belirsizlik her sektörü, her yatırımcıyı direkt olarak etkiledi. Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarlarından Ceren Kumbasar, "Seçimden önce yatırım yapılır mı?" sorusunu cevapladı. İşte o yazı;

Reza Zarrab’a yalısı için verilen süre 2 ay önce doldu!

Kandilli’deki tescilli eser köşkü yıkıp, bahçesindeki ağaçlara keserek kaçak bina inşa eden Reza Zarrab’a verilen süre 2 ay önce doldu.

Seçimden önce yatırım yapılmalı mı?

Türkiye genelinde yeni inşa edilen her 10 konuttan 7'si yeni yerleşim bölgelerinde. Dolayısıyla bu durum bizi konut sektöründe alım yapmaya itiyor. Ülkenin içinde bulunduğu durum dolayısıyla durduruluyor. Peki seçimden önce yatırım yapmalı mı?

İnistanbul Lokal'in satışı altı ay önce başladı!

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

İZFAŞ, Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı?

İnsan kaynakları birimi olmasına rağmen "İnsan kaynakları ve danışmanlık hizmeti" almak için ihaleye çıkan İZFAŞ'ın, kazanan firmayla sözleşme tarihinden önce iş yapmaya başladığı ortaya çıktı

Kira süresinden önce tahliye olur mu?

Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Kira süresi içinde taraflar kanunda belirtilen fesih nedenleri olmadan sözleşmeyi sona erdiremiyor. Peki, kira süresinden önce tahliye olur mu?

Şevket Can: Yapımı devam eden çalışmalar bir an önce bitmeli!

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Birevim önce gel erken al kampanyası Haberi

Birevim önce gel erken al kampanyası

Toplumun her kesiminden kişilerin konut alması için konut projeleri geliştiren Birevim, hazırladığı ödeme planları ile 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. 

Birevim'in hazırladığı yeni kampanyası ‘Önce Gel, Erken Al’ ile yeni eve çok daha kısa sürede taşınılabiliyor.

Herkesi ev sahibi olmaya davet eden Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri gösteriyor. Ödeme planları kapsamında peşinatsız bir şekilde ev sahibi olunabiliyor.

Teslim tarihini erkene çek, yeni evine çok daha kısa sürede taşın!

Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim'in uygun ödeme koşulları müşterilerinin yüzünü güldürüyor. 

80 ve 120 kişilik tasarruf programları çerçevesinde 100 bin TL, 200 bin TL ve 300 bin TL’lik değerinde ev kampanyasıyla toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev sahibi olabiliyor. Peşinatın ödenmesi halinde aylık taksit tutarlarından...