28 / 04 / 2024

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılı sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi. 

 

Gözde Grubu'nun  hastane yatırımları ve inşaat projelerinin kamuoyunda yarattığı bilinirlik ve güvenle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden Kalı, insanların güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını belirtti. 

 

MyVia Bahçe projesi hakkında tüm detaylar

 

MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kalı, farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. 

 

MyVia projelerinin yatırım anlamında da rağbet gördüğünü kaydeden Kalı, “Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanlar güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor” diye konuştu. 

 

Müşteri ilişkilerine çok önem verdiklerini belirten Kenan Kalı, “Kısa süre önce MyVia projelerinden birinde oturan bir kız öğrenci evinden tıkırtı sesi geldiğini belirterek ailesini aramış. Aile de bize ulaştı. Biz de oradaki güvenlik ekibini derhal yönlendirdik. Evin tamamen güvenli olduğuna ikna olduktan sonra aileyi bilgilendirdik. Tüm ev sahipleriyle yakın diyaloglar içerisindeyiz” dedi. 

 

Önümüzdeki ay içinde  İzmir  Hilton Oteli yakınında yeni bir rezidans projesinin de yapımına başlayacaklarını dile getiren Kalı, MyVia Deluxe adlı projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse de verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını sözlerine ekledi. 

 

Kent planlaması ve dönüşüm konusu çok önemli 

 

İzmir'de farklı bölgelerde prestij projeler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Kalı, “İzmir yüzde 80 oranında kentsel dönüşüme muhtaç. Bir deprem yaşanması halinde büyük can ve mal kayıpları yaşanacak. Bunun önüne geçilmesi için gerek hükümet gerekse de yerel yönetimler bir an önce uygulamalara başlamalı. Öncelikle tüm bireylerin kentsel dönüşümün faydalarına inanması gerekiyor. Bir kenti planlarken 100 yıl yaşanacak şekilde planlanması gerekiyor” görüşünü dile getirdi. 

 

2015'te 8 proje birden

 

MyVia 2015 yılında rezidans ve konut projelerini kapsayan 8 adet projeye başlayacak.  

 

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.


Milliyet Ege 


Geri Dön