07 / 05 / 2024

Birevim tasarruf modeli

Birevim tasarruf modeli

Geliştirdiği özgün “Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı” modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile dikkat çeken “Birevim”’ 2019 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Çılgınlık deyince akla Carrefour gelir! Xiaomi Redmi 10C'ye yüzde 20 tasarruf imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi 

 Cerrefour'un  kampanyalı ürünleri arasında Xiaomi'nin Redmi 10C modeli bulunuyor. Kampanya dahilinde satılan cihazın meraklıları bu imkandan faydalanmak istiyor.  CarrefourSA Kart'a Özel %20 Tasarruf sunuyor. Peki Xiaomi Redmi 10C'nin fiyatı nedir?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim tasarruf modeli Haberi

Birevim tasarruf modeli

Yılsonu itibarıyla Birevim’in ekonomiye ve tasarruf sahiplerine sağladığı desteğin en önemli göstergesi olan “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeli ile ev ya da araba sahibi olan tasarruf sahiplerinin sayısı; bir önceki yıla kıyasla 7 kat artarak 70 bin oldu. Başka bir ifadeyle, 2019 yılında, sektörün toplam teslimatının üçte birini tek başına Birevim gerçekleştirdi. Sektöre girdiği 2016'dan beri, şubelerinin bulunduğu il sayısını 50’ye, şube sayısını 85’e, çalışan sayısını 1500’lere, aylık ortalama teslimat adetlerini 2 binlere ulaştırdı.

BİREVİM’in, Birlikte Tasarruf Finansmanı ile ekonomiye verdiği destek 2019'da artarak devam etti

31 Aralık 2019 tarihi itibariyle, her ay 100 binin üzerinde insanı tasarruf finansmanı ile tanıştırdıklarını ve özellikle 2019 yılının dördüncü çeyreğinde, ayda ortalama 2 bin kişinin ev ve araba sahibi olmasına vesile olduklarından bahseden BİREVİM Yönetim...