28 / 07 / 2024

Birevim tasarruflu ev sahibi olma

Birevim tasarruflu ev sahibi olma

Faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayan Birevim, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ev hanımları bu tasarruflu çamaşır makinesi tam sizlik! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarını düşünen bu indirim kampanyasını kaçırmayın!  Bu ürüne 1000 TL indirim ile sahip olabilirsiniz.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Tasarruf finans sektörünü geliştiren “Birevim”, ev ya da arabanın teslim alınma tarihi bazında, “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” ile, sektöründe yine bir ilke imza atıyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası!

Birevim, hem tasarruf finans sistemini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan ve sorumluluk anlamına gelen yeni bir kampanyaya başladı.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Türkiye’de 24 milyon aile 'faizsiz konut sistemi'yle ev sahibi olacak!

Türkiye’de 24 milyon ailenin yarısı, ev alma hayalini hayata geçiremiyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi , faizsiz konut edindirme sisteminin çözüm olacağını belirtti.

Birevim'den ev sahibi olanların sayısı 7 kat arttı!

Geliştirdiği özgün “Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı” modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile dikkat çeken “Birevim”’ 2019 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. 

Birevim faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi...

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Birevim tasarruflu ev sahibi olma Haberi

Birevim tasarruflu ev sahibi olma

Faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayan Birevim, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tasarruf sistemine dayalı ev sahibi olma fikrini benimsediklerini dile getiren Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Ev sahibi olmak isteyenler, Birevim ile taksitlerini kendi belirlerken, faiz ya da herhangi bir fark ödemeden, isterlerse peşinatsız ev sahibi olarak tasarruf edebiliyor” dedi.


‘Bir evin olsun istiyorsan’ sloganıyla yola çıkan ve tasarruf sistemine dayalı ev sahibi olma projesiyle milyonlarca insanın ev alma hayaline çözüm sunduklarını söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Günümüzde artan ev fiyatları ve buna bağlı olarak artan banka faizleri ev sahibi olmayı hayal haline getiriyor. Yıllarca ev sahibi olma umuduyla birikim yapan insanlar, bir ev parası da faiz ödemek durumunda kalıyorlar. Ama Birevim...