05 / 05 / 2024

birikimevim ev tercihleri

birikimevim ev tercihleri

Ocak ayında Birikimevim’e başvuru yapanların yüzde 54’ünü ev sahibi olmak isteyenler oluşturdu. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak için Birikimevim’e başvuranların depreme dayanıklı, yeni projeleri tercih ettiğinin altını çizdi.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Prefabrik ev almak isteyenler dikkat! Fiyattan önce buna bakın!

Prefabrik evler özellikle asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok kişinin tercihleri arasında yer aldı. Peki prefabrik ev alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte yeni bir prefabrik ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Ev alamayan tasarrufu bırakıyor, araba alıyor: Lüks tüketim katlanıyor!

Son zamanlarda artan konut fiyatları sebebiyle yatırımcıların da tercihleri peş peşe değişiyor. Ev alamayan tasarrufu bırakıp lüks tüketime yöneliyor. İşte ayrıntılar...

Rüzgar tersine esiyor! Ev kiralamada yeni dönem

Ev sahiplerinin kiracı tercihleri değişti. Eskiden bekara ve öğrenciye ev kiralamayan mülk sahiplerinin son dönemlerde tercihleri tamamen değişti. 

Deprem tercihleri değiştirdi! Ev alacak kişiler artık bu detaya bakmak zorunda kalıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ev alacak vatandaşlar, binaların sosyal donatılarından ziyade deprem yönetmeliğine uygun olup olmdaığına, fay hattına yakınlığı veya uzaklığı gibi hususları önemsiyor.

Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Deprem sonrasında konut tercihleri de değişti. Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Pandemi ev tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarıyla birlikte konut tercihleri de değişti. Ev arayan vatandaşlar apartman daireleri yerine müstakil ve bahçeli ev tercih etmeye başladı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi yeni binalar!

Ocak ayında Birikimevim’e başvuru yapanların yüzde 54’ünü ev sahibi olmak isteyenler oluşturdu. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak için Birikimevim’e başvuranların depreme dayanıklı, yeni projeleri tercih ettiğinin altını çizdi.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Birikimevim'den yüzde 50 hizmet bedeli indirimi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle konut ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerilerine “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Birikimevim Mobil Uygulaması devreye girdi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine de son sürat devam ediyor...

birikimevim ev tercihleri Haberi

birikimevim ev tercihleri

2021 yılına güçlü bir giriş yapan Birikimevim, Ocak ayına ilişkin satış verilerini duyurdu. Ocak ayında toplam satışlarının yüzde 54’ünü ev projeleri oluşturan Birikimevim’in en çok satış gerçekleştiren şubesi de Gaziantep oldu. Gaziantep’te konut sahibi olmak isteyenlerin tercihi ikinci el konutlar yerine depreme dayanıklı, yeni projeler oldu.

Ev sahibi olmak isteyenlerin hafta içi Birikimevim şubeleri ve gezici mobil şubelerden, hafta sonları ise online kanallardan başvurularını sürdürdüklerini dile getiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, “Ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin her ay olduğu gibi teslimatlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şu anda faizsiz konut edindirme sisteminin konuttaki satış payı yüzde 15’ler civarında. Faizsiz Konut Edindirme Sistemi Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte bu rakamın daha da artacağını öngörüyoruz.  Sektörde hizmet veren şirket sayısı hızla artıyor. Yasanın yürürlüğe girmesiyle...