26 / 05 / 2024

birikimevim hakediş uygulaması

birikimevim hakediş uygulaması

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Birikimevim Mobil Uygulaması devreye girdi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine de son sürat devam ediyor...

İSKİ'nin kademeli fiyatlandırma uygulaması!

Tüketici Güvenliği Derneği (TGDER) üyeleri, İSKİ'nin "Kademeli tarife uygulaması"nın tüketicilerin su maliyetlerini büyük oranda artırdığını öne sürerek, uygulamanın iptali için İstanbul 7. İdare Mahkemesine başvurdu.

Esnafa faizsiz kredi uygulaması başladı!

Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve yeni girişimcilere sıfır faizli kredi uygulaması başladı...

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Anamur tarım alanları imar uygulaması askıya çıktı!

Mersin İli, Anamur İlçesi, Akine, Ormancık ve Sarıağaç Köyleri hudutları içerisinde bulunan Kıbrıs’a Anamur (Dragon) Çayından Boru ile Su Götürme Projesi kapsamında hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı...

Adana Sarıçam'da imar uygulaması iptal mi edildi?

Adana'nın Sarıçam ilçesi Suluca-Dağcı bölgesindeki arsa satışlarının, belediye içerisindeki bazı memurların spekülasyonu olduğu, bölgede 2012 yılında yapılan imar uygulamasının, Adana 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması!

Ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması devam ediyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 ocak olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

1979 yılında Belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış!

1979 yılında İstanbul'da şehiriçi belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış. Vatandaşlar nereye giderlerse gitsinler 5 lira ödeyeceklermiş. Sadece, Boğaziçi Köprüsü'nden geçme durumunda biletler 10 lira olacakmış.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma!

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma geldi.İzmir'deki 5'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davada İnciraltı Turizm Merkezi Nazım İmar Planları'nın yürütmesini durdurdu.

birikimevim hakediş uygulaması Haberi

birikimevim hakediş uygulaması

1-7 Mart Deprem günleri haftasında Birikimevim, sektörde ilk defa kentsel dönüşüm finansman modeli oluşturdu. Bu kapsamda vatandaşlara, ortalama bir evin dönüşüm bedeli için ayda 2bin lira, 3 bin lira ve  4 bin lira seçenekleri ile kayıt olma fırsatı sunuyor.

Afet yönetiminin ilk adımı olan hazırlık evresi, afet olmadan önce bölgenin risk tespitlerinin yapılmasından sonra olası sonuçlara yönelik ihtiyaçların belirlenmesi olarak belirtiliyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nından elde edinilen verilere göre; Türkiye genelinde 6,7 milyon riskli, 1,5 milyon acil dönüşmesi planlanan konut olduğu biliniyor. Ortalama bir evin dönüşüm bedeli için gereken bütçeler, her ekonomik sınıfa uyarlanamazken, bu noktada devlet teşviklerinin yanı sıra özel sektör çözümleri de büyük rol oynuyor. Birikimevim, Türkiye’ye ilk kez Hakediş Usulü sistemini uygulamaya sokarak ve bu sayede müteahhitlere...