04 / 05 / 2024

birikimevim  Osman Telli

birikimevim  Osman Telli

Birikimevim, İstanbul Sultangazi’deki yeni şubesiyle İstanbul’da yaygınlaşmaya devam ediyor. 2019'da üst üste şube açılışları gerçekleştiren Birikimevim, 2020 sonuna kadar şube sayısını 60’a çıkarmayı planlıyor...

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Tasarruf finansman şirketlerinden denetim yorumu!

Tasarruf finansman şirketleriyle ilgili yasal düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasanın önemine dikkat çeken Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Faizsiz konut düzenlemesiyle sektörde yepyeni bir dönem başlayacak!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme birlikte sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Osman Telli: Yasal düzenleme ile sektörümüz yeni bir ivme kazanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme kısa bir zaman sonra yürürlüğe giriyor. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi yeni binalar!

Ocak ayında Birikimevim’e başvuru yapanların yüzde 54’ünü ev sahibi olmak isteyenler oluşturdu. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak için Birikimevim’e başvuranların depreme dayanıklı, yeni projeleri tercih ettiğinin altını çizdi.

Osman Telli: 2021’de güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada "2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Telli Grup’un 30 yılı aşan tecrübesi ile emin adımlarla büyüyen Birikimevim Pendik’te yeni şubesini açtı. Birikimevim, yeni katılımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor…

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında faizsiz ev olma fırsatı sunuyor.

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

birikimevim  Osman Telli Haberi

birikimevim  Osman Telli

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleriyle en uygun maliyetlerle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim, müşterilerinin yüzünü güldürürken şube ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor  Yüz binlerce kişiyi faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim,  İstanbul Sultangazi şubesiyle de insanların mutluluğuna ortak oluyor. 

Birikimevim, uzun vadede geliştirdiği sistemin toplumsal kalkınmayı sağlamasını hedefliyor. Yılsonuna kadar 10 şube daha açma vizyonuyla hareket eden şirket, 2020 sonuna kadar şube sayısını 60’a çıkarmak için çalışıyor.

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Birikimevim’in tasarrufa dayalı faizsiz finansman yönteminin bireyleri ev ve araba sahibi yapmanın en hesaplı yolu olduğunu ifade etti. Telli, tüm şubelerde olduğu gibi Sultangazi şubesini de bu bakış açısıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

Hedeflerinin kurulduğu günden beri aynı olduğunu...