06 / 05 / 2024

Birol Darcan biyografi

Birol Darcan biyografi

20 yıldır profesyonel anlamda içmimar olarak çalışan Birol Darcan & Necibe Darcan çifti, bu güne kadar yaptığı sayısız konut projesi ile tanınıyor. Peki, İçmimar Birol Darcan kimdir? İşte özgeçmişi ve projeleri...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Fırat ve Erol Fırat ortaklığında kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Rusya'ya uygulanan petrol yaptırımları üretim krizi yaratacak mı?

Uluslararası Enerji Başkanı Fatih Birol yaşanan enerji krizini ile önümüzdeki dönem sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Birol'un konuşmalarına ilişkin detaylar...

Marketlere rekor ceza! Rekabet Kurulu'ndan 'kartel' vurgusu!

Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, fahiş fiyat artışı nedeniyle 13 teşebbüse 878 milyon TL idari para cezası uygulanan soruşturmada, 'topla-dağıt karteli' dedikleri tipte kartel yapılanmasıyla karşılaştıklarını söyledi.

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Otomobil sektörüne yeni soluk! Bu sene satılan arabaların yüzde 15'i elektrikli olacak...

Elektrikli araçlara talep patlaması mı olacak? Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol açıkladı... İşte detaylar...

Birol Darcan biyografi Haberi

Birol Darcan biyografi

Birol Darcan kimdir?

Birol Darcan ve Necibe Darcan çifti, 20 yıldır profesyonel anlamda içmimar olarak çalışıyor. Çift, bu güne kadar yaptığı sayısız konut projesi ile tanınıyor.


Birol Necibe Darcan çiftinin önemli işleri arasında gece kulübü, restoran, butik otel, müze, tekne, psikiyatri binası ve fuar stantları bulunuyor.


Uzun yıllardır Türkiye’nin tanınmış birçok mobilya ve dekorasyon firmalarına danışmanlık hizmeti verdikleri gibi, o yıl firmanın kapasitesi ölçüsünde, satış etütlerini de oluşturup, yılın gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda firmaların ithalat (mobilya, kumaş, cila, aksesuar…) kapasitesini belirliyorlar.


Kumaş, doku, renk ve tekstil aksesuarları konusunda uzman olan çift, tekstil firmalarının uluslararası fuarlarındaki ürün, renk ve konsept birlikteliğini kendi tarzları ile birleştirip hazırlıyorlar.


Mekân tasarımları dışında ürün tasarımı da yapan içmimar çift, DARCAN & DARCAN adı altında mobilya tasarımlarını tüm aşamaları ile projelendirip,...