08 / 05 / 2024

birol özcan

birol özcan

TOFED Başkanı Özcan: "Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı 2019'un başında 25 yıllık sözleşmemiz bitiyor. Biz diyoruz ki, burayı ıslah edelim. Çünkü burasının altında raylı sistem var. Otogara gelen yolcunun yüzde 55'i raylı sistemi kullanıyor" dedi.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Kayapa Özcan Life'ta 3 milyon 150 bin TL'ye 2+1! Teslimler 5 ay sonra!

Kayapa Özcan Life projesinde toplam 50 konut yer alıyor. Fiyatların 3 milyon 150 bin TL'den başladığı projenin teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

birol özcan Haberi

birol özcan

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nın taşınması yerine ıslah edilmesi gerektiğini belirterek, "2019'un başında 25 yıllık sözleşmemiz bitiyor. Biz diyoruz ki, burayı ıslah edelim. Çünkü burasının altında raylı sistem var. Otogara gelen yolcunun yüzde 55'i raylı sistemi kullanıyor." dedi. 


Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Topkapı'da Trakya Anadolu Uluslararası Otogarı döneminde birleşerek dernekleştiklerini ifade ederek, belediyenin o dönem şu anki otogarın yerini kendilerine yap-işlet-devret modeliyle 25 yıllığına kiraladığını anımsattı.


O dönem dere yatağı olan alanın istememelerine rağmen otogar yapılmak üzere kendilerine verildiğini savunan Özcan, otogar 134 milyon dolara mal olurken, dereyi ıslah etmek için 110 milyon dolar para harcadıklarını kaydetti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, birtakım problemler nedeniyle otogarı kaldırmak istediğini anlatan Özcan, şunları söyledi: 


"Problem de şu, açık açık...