17 / 05 / 2024

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Kılıç Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Keleş tarafından kuruldu. 

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Sakarya Büyükşehir'den bisiklet yolu atağı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirdeki bisiklet yolu ağını genişletmeye dönük yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun turizmi atağa hazırlanıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantıları sonuç verdi.

Çeşme turizmi 9 koldan atağa kalkıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, “Çeşme yarımadasında 9 koldan tanıtım atağına başladık. Ilıca, Reisdere, Ovacık, Ildırı, Germiyan, Dalyan ve Çiftlikköy’ü, Çeşme ve Alaçatı’nın rüzgarına katacağız” dedi

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi!

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek!

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek geldi. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı, termal turizmde 2018'e kadar 100 bin yatak kapasitesine ulaşılması hedefinin yer aldığı eylem planına iş dünyasından destek geldi.

Sakarya, spor turizminde atağa kalkacak!

Sakarya, spor turizminde atağa kalkacak. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteklenen proje kapsamında spor turizmi envanteri çıkarılarak, kentin bu alanda iddialı konuma gelmesi hedefleniyor.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi Haberi

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurumu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Çavuşoğlu, "Alanya'da bisiklet turu ve triathlon gerçekleştiriyoruz. 


Bisiklet yollarının fazlalaştırılması gerekiyor. Kışın bisiklet takımlarının Alanya'ya gelmesi esnafa katkı sağlar. Amatör sporların, bisiklet gibi alternatif sporların Alanya'ya kazandırılması çok önemli. Bisiklet çok popüler bir spor ama bunun için önce altyapı yapılması lazım. Son yıllarda trafik fazla kalabalıklaşmaya başladı. Birazcık trafiği rahatlatmak gerekiyor. Eğer trafiği rahatlatırsak bisiklet takımları gelir. Otellerimizde herhangi bir sorun bulunmuyor. Otellerin fiyatları da uygun. Alanya'da bisiklet dostu oteller de bulunuyor. Alanya'da antrenman yapan bisiklet takınılan var. 

Şehre gelen bisiklet takımları antrenman ve kamp yapabilirler ama trafiğin rahatlatılması gerekir. Bunun yanında bisiklet antrenmanları yapılabilecek güzergahlar belirlenmeli. Gelen bisiklet takımlarındaki kişi...