16 / 05 / 2024

Bisiklet Yolları çalıştayı

Bisiklet Yolları çalıştayı

EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, “ İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Projesi ” kapsamında Vizyon Geliştirme Çalıştayı ' nı 15 Eyül 2014 tarihinde düzenledi...

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı başladı!

AFAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, doğal ve insan kaynaklı afetlere karşı yapılan hazırlıkların ele alınacağı "İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı" başladı.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

İmar barışı çalıştayı 7 Haziran'da yapılacak!

“Tüm Yönleriyle İmar Barışı Çalıştayı 7 Haziran’da” Dedeman Gayrettepe’de yapılacak. 

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da!

Sektör temsilcilerinin yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun bir araya geleceği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da yapılacak.

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Emlak komisyonuna ‘çalıştay’ önerisi!

Emlak komisyonlarına düzenleme getirecek olan Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için, kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketleri çalıştay önerisinde bulundu.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

İnşaat sektöründe iki bakanlı çalıştay!

İnşaat sektörünün öncü temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Maliye Bakanı Ağbal bir araya geldi. 2 saat süren inşaat çalıştayında önemli açıklamalarda bulunuldu.

Bisiklet Yolları çalıştayı Haberi

Bisiklet Yolları çalıştayı

EMBARQ Türkiye; 15 Eylül 2014 Pazartesi günü, İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Vizyon Geliştirme Çalıştay’ı Düzenledi.



Sürdürülebilir ulaşım kapsamında bisikletin kent içi ulaşımdaki öneminin vurgulanması, bisikletin ulaşım sistemlerine entegre edilmesi, özel araç trafiğinin etkisi altına giren kentlerimizde güvenli bisiklet yolları altyapısının oluşturulması gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, “İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları  Uygulama Kılavuzu Projesi” kapsamında Vizyon Geliştirme Çalıştayı düzenledi. EMBARQ Türkiye  Sürdürülebilir Ulaşım Derneği tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği ile hazırlanmakta olan “İstanbul'da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu” ile mevcut bisiklet yollarının değerlendirilerek yerel yönetimlerin iyileştirme çalışmalarına katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Ulaşım sistemlerine entegre ve yol güvenliğini ön plana alan güvenli bisikletli ulaşımın tartışıldığı çalıştaya ilgi yoğundu. İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Vizyon Geliştirme...