02 / 05 / 2024

Bitcoindeki yükseliş

Bitcoindeki yükseliş

Kripto para borsasında yaşanan dalgalanmalar şaşırtıyor. Bitcoin’in yaklaşık 150 bin dolara kadar çıkacağı söylenirken  strateji uzmanları bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bitcoindeki yükseliş neyin habercisi? Piyasalar bu yoruma kilitlendi

Hazine getirilerinin artması ve doların devam eden yükselişine rağmen Bitcoin ve Ethereum yükselişe devam etti. Uzmanlar, Bitcoin’in hem Ethereum’un son hafta sergilediği performansı yeni bir boğa piyasasının habercisi olarak yorumluyor.

Dolar 2022 yılının ilk işlem gününde yükselişte!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen döviz kurları 2022 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 13,50 liradan işlem görüyor.

Dolar güne yükselişle başladı!

Döviz kurları, yeni haftanın ilk işlem gününe yüzde 6'nın üzerinde yükselişle başlarken bu sabah da yaklaşık yüzde 1 civarı yükselişte.

Dolar ve euro tekrar yükselişe geçti!

Milyonların yakından takip ettiği dolar/TL, geçtiğimiz hafta sert düşüş yaşarken yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı...

Kripto paralar Noel'de yükselişe hazırlanıyor!

Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen kripto paralar Noel'de ralliye hazırlanıyor. 

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?

TL’nin döviz karşısında değer kaybına uğraması gayrimenkul pazarında yabancıların ve gurbetçilerin iştahını artırdı. Peki gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de son bulması bekleniyor!

İngiliz konut kredi finansman kuruluşu Halifax, İngiltere'de konut fiyatlarındaki sert yükseliş eğiliminin 2022'de sona ermesinin beklendiğini duyurdu.

İnşaat sektörü dövizdeki yükselişten nasıl etkilendi?

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yalçın, döviz kurlarında meydana gelen yükseliş nedeniyle sektörün sıkıntılı süreçlerden geçebileceğini dile getirdi. 

Yeni Yükseliş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yükseliş İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Bachal Muhammad tarafından kuruldu.

Dolar güne yükselişle başladı!

Dolar/TL, yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı ve ardından 12,87 seviyelerinde işlem görüyor.

İnşaat maliyetleri dövizdeki yükselişten nasıl etkilenecek?

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, döviz kurlarında yüzde 30’a yakın oranda kaydedilen yükseliş sebebiyle yarı mamul ve malzeme satan firmalardan teklif almakta zorlandıklarına dikkat çekti. Babacan, inşaatların durma noktasına geleceğini belirtti.

Doların yükselişi konut fiyatlarına nasıl yansır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Doların yükselişi konut fiyatlarına nasıl yansır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

Nefesler kesildi: Altın yükselişte!

Altın fiyatları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. Altın fiyatları aralıksız her gün yükselişine devam ederek rekor kırdı. Bugün ise gram altın güne 653 liradan başlarken, çeyrek altın ise 1040 liradan işlem görüyor.

Bitcoindeki yükseliş Haberi

Bitcoindeki yükseliş

Nikolas Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan hase strateji uzmanlarına göre yapılan açıklamada, Bitcoin için en uygun olan değerin altına oranla mevcut fiyatından yüzde 12 altında olduğu belirlendi. Konuya ilişkin ünlü bankanın yaptığı açıklamada, Bitcoin’in son işlem fiyatı uzun vadede yaklaşık  150 bin dolara kadar çıkacak.

Kriptokoincom'da yer alan habere göre; Bitcoin'in altın oranından 4 kat daha fazla değişiklik göstermesinin sebebi   piyasadaki  değerin  yaklaşık 38 bin dolar olmasından kaynaklanıyor.  Bu, mevcut seviyesinin yüzde 12 kadar gerisindeki bir değere işaret ediyor. Bitcoin ve altın oranının güncel fiyatındaki oynaklığın yaklaşık 3 katına kadar azaldığı belirtilerek gerçeğe daha uygun olacak fiyatın ise 5 bin dolara kadar çıkacağını ön gördüler. Bitcoin'in şu an ki değeri  43.400 dolar.

JP MORGAN EN BÜYÜK KRİPTO PARA BİRİMİNİN GERÇEK FİYATINI BELİRLEDİ

Strateji...