29 / 04 / 2024

bitlis merkez arsa

bitlis merkez arsa

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Vakıflar'dan satılık 2 konut!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bitlis Merkez Beşminare'de yer alan iki adet konutu satışa çıkardı. Konutların alanları 116 metrekare olarak belirtildi.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

Milli Emlak o ilde 2 adet konut satacak!

Bitlis Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Bitlis Merkez'de yer alan iki adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihaleleri 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki konut ve ticaret imarlı 8 arsa 572 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bitlis Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak 80 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bitlis, Merkez ilçesi Hüsrevpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Aksaray Merkez'de yer alan 51 arsa 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesine 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu dün saat 11:00'de gerçekleştirildi. İhaleye katılan firmalar açıklandı...

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesi 12 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

bitlis merkez arsa Haberi

bitlis merkez arsa

Bitlis Belediye Başkanlığı tarafından, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Hersan Mahallesi, 551 ada 131 parselde yer alan arsa satışa sunuluyor.

Bitlis Merkez'de satışı yapılacak arsanın açık artırma ihalesi kapalı teklif usulüyle 26 ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Bitlis Merkez'de satışı yapılacak arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? İşte Bitlis'teki arsa satışına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Bitlis Belediye Başkanlığı tarafından, Bitlis Merkez'de satışı yapılacak arazinin büyüklüğü 18 bin 818 metrekare olarak açıklandı. İmar durumu eğitim tesisi alanı olarak belirlenen arsanın geçici teminat bedeli 8 milyon 16 bin 468 TL olarak açıklandı.

Bitlis Merkez'de yer alan arsanın muhammen bedeli ise 26 milyon 721 bin 560 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İşte Bitlis Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...