30 / 07 / 2024

Bitlis oranize sanayi bölgesi

Bitlis oranize sanayi bölgesi

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cömert ve Emre Bitlis ortaklığında kuruldu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Bitlis'te 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanan 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı.

Bitlis OSB projesi TBMM gündeminde!

Bitlis'te OSB veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi.

Detay Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Hartomacıoğlu ve Selçuk Hartomacıoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi'nde kuruldu.

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi, Hürriyet Sitesi'nde kuruldu.

Bitlis Güroymak sanayi sitesine alt yapı yaptırılacak!

Bitlis Güroymak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından sağladığı kredi desteği ile yapı kooperatifinin alt yapısını yaptıracak

Bitlis oranize sanayi bölgesi Haberi

Bitlis oranize sanayi bölgesi

Bitlis'te yasal işlemleri tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kuruldu.


Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.


Yatırımcıların fabrika kurması için OSB'de her şeyin hazır olduğu belirtilen açıklamada, şunları ifade edildi.


"İlimizde istihdam alanında en büyük proje olan OSB, yıllardır büyük uğraş verilerek hiçbir sorun ve problemi olmadan altyapı inşaatı tamamlanarak, fabrikaların kurulması için hazır hale getirilmiştir. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın da görüşü alınarak yasal işlemler tamamlanarak, yatırım projeleri alınmaya başlandı. Bu vesileyle OSB'deki sanayi parsellerinin 4562 sayılı OSB Kanunu'nun Geçici 9. maddesi kapsamında yatırımcı gerçek veya tüzel kişilere ilana çıkarılarak başvuruların alınmasına karar verilmiştir. Kararın ve olacak yatırımların şimdiden ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah...