03 / 05 / 2024

bitlis sivil toplum kuruluşları

bitlis sivil toplum kuruluşları

Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik başlatılan yatırım ve kalkınma hamlesi, Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarına umut oldu.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Gölcük Sivil Toplum Merkezi açıldı!

Gölcük Kent Konseyi Sivil Toplum Merkezi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in katılımıyla, Adnan Menderes İş Merkezi´ndeki yerinde açıldı. Açılışa protokol tarafından yoğun katılım sağlandı.

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi terörü azaltır!

Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik başlatılan yatırım ve kalkınma hamlesi, Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarına umut oldu.

Kültürpark İzmir'e sivil toplum kuruluşlarından destek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark'ı yeniden tasarlayarak geleceğe taşımak amacıyla hazırladığı “Kültürpark İzmir” projesine kentin iki önemli sivil toplum kuruluşundan destek geldi.

Sivil toplum kuruluşlarından şehit ailelerine TOKİ evi talebi!

Türkiye’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Alınan bilgilere göre, görüşmede şehit ailelerine TOKİ tarafından ev verilmesi konusu da gündeme geldi.

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatında son durum!

Muratpaşa Belediyesi bütün siyasi görüşleri kapsayacak, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek kent için 'Ortak akıl' üretecek sivil toplum merkezi projesiyle Antalya'da bir ilke imza attı.

Antalya Muratpaşa sivil toplum merkezinde çalışmalar ne durumda?

Doğuyaka Mahallesi'nde inşaatı süren sivil toplum merkezi inşaatında incelemede bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmalar hakkında belediye bürokratları ve yapım işini üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatı devam ediyor!

Antalya Muratpaşa'nın Doğuyaka Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik alana Muratpaşa Belediyesi’nce yapılacak olan sivil toplum merkezinin inşaatı devam ediyor.

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nin temeli atılıyor!

Muratpaşa Belediyesi’nin, nitelik olarak Avrupa’nın da en büyük ve önemli sivil toplum merkezlerinden birinin temelini, 24 Haziran’da atacağı belirtildi.

bitlis sivil toplum kuruluşları Haberi

bitlis sivil toplum kuruluşları

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik başlatılan yatırım ve kalkınma hamlesi, Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarına umut oldu.


Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kalkınmayı sağlayacak yatırım hamlesinin, bölgeye refah ve huzur getireceğini, yatırımlarla istihdamın artarak terör olaylarının da son bulacağına inanıyor.


"Hükümetimiz güven konusunun arkasında duruyor"

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Davut Tezcan, AA muhabirine, Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı kalkınma paketinin ülkeye ve bölgeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, bu paketin muhakkak ekonomik açıdan faydasının olacağını söyledi.


"Ancak bölgede yaşadığımız bu şiddet olayları neticesinde bize lazım olan huzur ve güvendir." diyen Tezcan, şöyle konuştu:


"Hükümetimiz güven konusunun arkasında duruyor. Ancak sermaye ürkektir. Huzurun olmadığı yere gidip yatırım yapması sağlıklı değil. Güven açısından da sermaye, huzurun olmadığı yerde yeşermez. 23 kentte...