05 / 05 / 2024

bitlis tatvan köy yolları

bitlis tatvan köy yolları

Bitlis’ in Tatvan ilçesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü' ne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de yol genişletme çalışmaları yürütüyor...

Bitlis Tatvan'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Tatvan'da yer alan gayrimenkulü 14 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bitlis Tatvan'da 18.4 milyon TL'ye icradan satılık 7 katlı bina ve arsa!

Tatvan İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis Tatvan Çayırönü'nde yer alan 7 katlı bina ve arsasını 18 milyon 412 bin 318 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Bitlis'teki 117 yıllık belediye binası sanat merkezi oldu!

Bitlis'te, 1899 yılında yaptırılan belediye binası, gençleri ve risk altındaki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla sanat merkezine dönüştürüldü.

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Bitlis'te inşa edilen 400 yataklı Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde, bölge halkına ileri teknoloji imkanlarıyla donatılmış koşullarda sağlık hizmeti verilecek.

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Bitlis Tatvan'a gençlik merkezi yapılıyor!

Bitlis Tatvan ilçesinde, 6 dönümlük alan üzerine inşa edilecek gençlik ve kültür merkezinde son aşamaya gelindi.

Bitlis Güzelsu köyünde 6 dairelik öğretmen lojmanı yapılacak!

Bitlis 'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

Bitlis Tekbıyık Güzelsu Köyü içme suyu deposu inşaatı ne durumda?

Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Güzelsu köyünde yapımı devam eden içme suyu deposunda incelemelerde bulundu. Tekbıyıkoğlu, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yapılması gerekenlerle ilgi talimat vererek inşaat alanından ayrıldı.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Tatvan Meslek Yüksekokulu 600 günde tamamlanacak!

Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksekokulu inşaatı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 12 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Yüksekokul 600 günde tamamlanacak.

Bitlis Hacı Mehmet köyüne asma köprü inşa edildi!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hizan ilçesine bağlı Hacı Mehmet köyünde yaşayan vatandaşlar, tarım arazilerine ulaşmak amacıyla köyden geçenin dereye köprü yapılması için kaymakamlığa talepte bulundu.

bitlis tatvan köy yolları Haberi

bitlis tatvan köy yolları


Bitlis’in Tatvan ilçesinde ilçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de genişletme çalışmaları yürütüyor. 


Köy yollarında yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Tatvan İlçe Özel İdare Müdürü Kerem Oruk, yaklaşık 58 köyün tamamının yolunun açıldığını, birçok köyde ise yol genişletme çalışması yürüttüklerini söyledi. İlçe Özel İdare olarak gerek yağışların yoğun olduğu günlerde gerekse yağışlar durduktan sonra tam kadro olarak vatandaşların mağdur olmaması için geceli gündüzlü 24 saat karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade eden Özel İdare Müdürü Oruk, bu yıl yağışların önceki yıllara oranla daha az olmasına karşın olası durumlar için 24 saat boyunca ekiplerin hazırda bekletildiğini belirtti.


İlçeye bağlı köy ve mezra yollarında bir süredir devam eden yol genişletme çalışmalarında da sona...