29 / 04 / 2024

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.

Aydın'a yapılacak yatırımlarda öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğini belirten AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, hükümetin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'nın ulaşıma açılmasının olacağını söyledi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı!

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.

Cengiz Topel, uluslararası havaalanı olacak!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Cengiz Topel Havaalanı'nın hac ve umre seferlerine açılmasıyla ilgili, "Cengiz Topel'i uluslararası bir havalimanı olarak bölgeye hizmet eden, kente değer katan bir merkez olarak görüyoruz" dedi.

TAV İnşaat King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı!

TAV İnşaat Suudi Arabistan Riyad'da King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı. Terminal binası 400 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Londra Boris Havaalanı projesi reddedildi!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın kentte hayata geçirmeyi düşündükleri yeni havaalanı projesi vekiller tarafından reddedildi...

3. havaalanı nerede?

İstanbul'a yapılacak 3. havaalanının sözleşmesi 20 Mayıs'ta imzalanacak. Peki 3. havaalanı nerede hayata geçecek?

Hakkari havaalanı 1-2 ay içerisinde açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hakkari Havaalanı'nın 1-2 ay içerisinde hizmete açılacağını söyledi..

Kastamonu Havaalanı 54 yıl sonra hizmete açılıyor!

Yapımı 1959'da tamamlanan ama yeterli yolcu olmadığı için kullanılmayan Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor

Şırnak Havaalanı bitme aşamasına geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım özel uçakla yapımı devam Şırnak Havaalanı'na ilk inişi gerçekleştirdi...

Sabiha Gökçen Havaalanı'na yeni bir pist inşa edilecek!

İstanbul Pendik'te yer alan Sabiha Gökçen Havaalanı'na daha büyük uçakların inmesi için yeni bir pist yapılacak...

İzmir'de kooperatiflerle köyden kente göç önlenecek!

Bayındır-Zeyinova’da bir araya gelen İzmirli tarım kooperatiflerinin başkanları, güçlü bir kooperatifçiliğin köyden kente göçü önleyeceğini savundu

Esenler Havaalanı Mahallesi'nin imar planı hazır!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esenler'de başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Esenler Havaalanı Mahallesi'nin imar planı yayımlandı. Planlar 15 Mayıs 2013 tarihine kadar askıda kalacak.

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı Haberi

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor.


Bitlisliler; Facebook, Twitter ve Instagram gibi dünyaca takip edilen sosyal ağlarda kente havaalanı yapılması için ciddi bir kampanya başlattı. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı. Oluşturulan kamuoyunun ardından; öncelikle imza kampanyası, toplantılar ve ardında gerekirse konuyu meclise taşınması bekleniliyor.


Yıllardır Bitlis’te tartışmalara neden olan Bitlis Havaalanı Projesi en son Başbakan Davutoğlu’nun Bitlis mitinginde “Bitlis’te havaalanı için etüt çalışmalarına başlıyoruz” sözleri sonrası epeydir gündeme gelmeyen havaalanı, son günlerde sosyal ağlarda oldukça gündeme geldi.


Eşsiz güzelliklere sahip olan Bitlis’in turizm potansiyelini artırmak ve bölgenin kalkınması için havaalanının Bitlis için çok önemli olduğuna vurgu yapan #bitlisehavalanı tag yöneticileri; gelişmiş bir Bitlis için, dünya mirası Bitlis’e...