05 / 05 / 2024

BİTÜDER yapı fuarı

BİTÜDER yapı fuarı

Su yalıtım sektörünün yönünü belirleyen çalışmalara imza atan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) 6–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılacak.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Vergi artışları bütçeye yansıdı! Temmuzda 450 milyar liralık vergi tahsilatı yapıldı!

Dolaylı vergilerde yapılan artırımların tahsilata yansıması ile 450,3 milyar liralık bir vergi gelirine ulaşılan temmuz ayında, bütçede aylık bazda 48,6 milyar lira fazla elde edildi.

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Kandilli Rasathanesi yapı laboratuvarı Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa ediliyor!

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapılacak olan yapı laboratuvarının Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa edileceğini açıkladı. 

Vergi borcu yapılandırması maddesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi!

Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borcu yapılandırmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

CHP’den Kanal İstanbul paylaşımı: Bu bütçe ile İstanbul'un riskli yapı sorunu çözülebilir!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Kanal İstanbul Projesi’ne ayrılan bütçe ile neler yapılabileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı...

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Şehir hastaneleri artık genel bütçe kaynakları ile yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koa, şehir hastanelerinin Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine artık genel bütçe kaynakları ile yapılacağını duyurdu. KÖİ modeli ile yapılan 20 şehir hastanesi için 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödenecek...

BİTÜDER yapı fuarı Haberi

BİTÜDER yapı fuarı

Yapı güvenliğinin en önemli unsuru olan su yalıtımı hakkında tüketicileri bilinçlendirmeyi misyon edinen BİTÜDER, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katılarak ziyaretçilerini kaliteli, CE Belgeli ürünler ve doğru detayda doğru malzeme seçimi konusunda aydınlatacak.   

BİTÜDER, Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren ve Türk yapı sektörünün en büyük ve önemli fuarı olan 37. Yapı Fuarı’na katılarak sektör profesyonellerine, yapı karar vericilerine ve son tüketicilere doğru su yalıtımının detaylarını anlatmayı hedefliyor. Kalite standartlarına uygun üretimi ilke edinen firmaların üyesi olduğu BİTÜDER, fuar kapsamında bu yıl da kaliteli ve standartlara uygun üretimin önemine dikkat çekecek.


6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi bekleniyor. Tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini çatısı altında toplayan BİTÜDER,  su yalıtımı...