01 / 05 / 2024

Biyogaz tesislerini yapan inşaat firması

Biyogaz tesislerini yapan inşaat firması

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

AND Koztayağı, 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu!

Anadolu Grubu'nun iştiraki AND Gayrimenkul, ilk projesi AND Koztayağı projesinde bölge fiyatlarının üstünde kiralamaya çıkmasına rağmen 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu. Kiralamaların tamamını ise yabancılar yaptı.

Türkiye, Libya’ya yatırım yapan müteahhitler için devreye girdi!

Türkiye, Libya’da birçok kamu yatırımını yapan, ancak paralarını alamayan müteahhitler için yeniden devreye girdi. Müteahhitlerin alacağı olan 250 milyon dolarlık ilk bölümün ödenmesi istenecek.

Bülent Gedikli: Bekle-gör diyen değil yatırım yapan kazanacak!

Külliye'deki ekonomi zirvesine katılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gedikli’den kritik kararlar öncesi önemli tespit: Kur operasyonlarının ardında, Merkez'i faiz artışına zorlamak var. Bu dönem, risk alıp yatırım yapan kazanır.

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

Senkron Efeler Biyogaz Santrali 11 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Senkron Efeler Biyogaz Santrali, hayvan dışkısını elektriğe dönüştürüyor. Üretilen elektrikle 11 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanıyor.

Kiracısı kaçak inşaat yapan ev sahibi yandı!

Kepez’de arsalarına kaçak inşaat yapan kiracılarından şikayetçi olan iki ortak, kaçak yapı yıkılmadığı gibi bir de kiracıları adına 17 bin lira cezaya çarptırıldı.

Evde gürültü yapan yandı!

Ev faaliyetlerinden kaynaklanan ve komşuların oluşturduğu gürültü artık cezasız kalmayacak. Koşu bandında kalori yakan, evlerinde evcil hayvan besleyen, mahalle aralarında ve meskenlerde düğün yapan ya da asker uğurlamalarında gürültü yapan kişilere idari para cezası uygulanacak.

Capital 500'de en fazla ciro yapan sektörler açıklandı!

Capital 500'de ciro bakımından en fazla ciro yapan sektörler açıklandı. İnşaat sektörü listenin 6. sırasında yer aldı...

Alanya'da sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişiye gözaltı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişi, suçüstü yakalandı.Şüphelilerin kazı yaparken kullandıkları detektör, kazma ve küreğe el konuldu, şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Foça'ya 66 bin TL'ye biyogaz santrali kuruluyor!

İzmir Foça'da, biyogaz enerji santrali kuruluyor. Toplamda 66 bin TL'ye yapılması planlanan projede biyogaz santraline gelecek olan organik içerikli atıkların anaerobik ortamda, biyolojik olarak parçalanması sağlanacak.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

TİM Başkanı Büyükekşi, yabancı basın ile Türkiye'deki misyon şeflerine, hükümetin yanında olduklarını anlatan bir mektup yazdıklarını, 3 dilde 'Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor' mesajı yayımladıklarını belirtti.

TOKİ'de görev yapan 22 personel açığa alındı!

FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nde ( TOKİ ) görev yapan 22 personel açığa alındı.

Biyogaz tesislerini yapan inşaat firması Haberi

Biyogaz tesislerini yapan inşaat firması

Sütaş’ın Aksaray ve Karacabey’de yaptığı Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerinin altında GBC İnşaat imzası bulunuyor.  


Son on yılda birçok ülkede önem kazanan yenilenebilir enerji kaynaklarından biyogaz, enerji üretiminde önemli rol oynuyor. Endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri  gibi birçok farklı alanda Türkiye’nin önemli markalarının projelerini gerçekleştiren GBC İnşaat, Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerini inşa ediyor.


Sektördeki deneyimiyle biyogaz tesisleri inşaatında uzman olan GBC İnşaat, SÜTAŞ, ENFAŞ A.Ş. Bursa Karacabey ve Aksaray biyogaz tesislerini tamamladı. 


Hayvan atıklarından enerji üretiliyor

GBC İnşaat tarafından,  Aksaray’da 10 bin 900 metrekare alana inşa edilen Sütaş Biyogaz Tesisi Türkiye’nin ilk ve en büyük biyogaz tesislerinden biri olma özelliğine sahip. Bursa Karacabey’de 3 bin 650 metrekare alana kurulu SÜTAŞ...