13 / 05 / 2024

Bizim Evler 4.etap adres

Bizim Evler 4.etap adres

Bizim Evler 4 fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 249 bin liradan başlayarak değişiyor. Ispartakule Bizim Evler 4.etap ödeme planına göre yüzde 1 peşinat veriliyor...

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire!

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları!

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları...

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşteBizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021!

Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bizim Mahalle 1. ve 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım (853 Ada 11 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesi 4 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap yeniden ihaleye çıkıyor. Dev projenin ihalesin 4 Mayıs'ta yapılacak...

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. Etap Konutları teslim edildi!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.

Bizim Evler 4.etap adres Haberi

Bizim Evler 4.etap adres


İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından inşa edilen Bizim Evler 4 daire teslimleri hemen yapılıyor. Bizim Evler 4 İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir - Ispartakule'de hayata geçirildi.


Bizim Evler 4 Ispartakule satılık daire olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1salon bulunuyor. Bizim Evler 4 fiyat listesi 249 bin liradan başlayarak değişiyor.


Ispartakule Bizim Evler 4 ödeme planı dahilinde yüzde 1 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra bakiyenin yüzde 24'lük kısmı 2013 Aralık ayında ödeniyor. Kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor.


İhlas Holding Bizim Evler 4 satış ofisi ile 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Bizim Evler 4 Ispartakule projesinde dairelerin alanları 108 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor.


Bizim Evler 4 fiyat listesine göre 3+1 dairelerin satışları 328...