06 / 05 / 2024

bizim evler teslimler

bizim evler teslimler

İhlas Yapı A.Ş. Ispartakule’de inşa ettiği Bizim Evler 3, Bizim Evler 4 ve Bizim Evler 5 projelerinde peşinatı erteleme kampanyası başlattı. Kampanya sürecinde projeden ev alanlar peşinat ödemelerini 12 ay ötelemeli olarak yapabilecek.

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı. Bizim Evler 10'dan konut sahibi olmak isteyenler 36 ay taksit imkanından yararlanabiliyor...

Bizim Evler 7 satılık daire!

Tamamı nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Bizim Evler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Bizim Evler 7 Ispartakule daire fiyatları 2017!

Bizim Evler 7 Ispartakule daire fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Bizim Evler 7 projesinde teslimler bu yıl Ağustos'ta yapılıyor...

Bizim Evler Ardıçlı Konutları iletişim!

Toplam 275 daire ve 18 adet ticari alana yer verilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Bizim Evler 6'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 6’da teslimler 6 ay öne çekildi. Ticari ünitelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabının daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor.

Bizim Evler 6'da teslimler Mayıs'ta!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Bizim Evler 6'da teslimler 7 ay sonra!

IHLAS Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı. Proje peşinat minimum yüzde 5 olarak belirlenirken, yüzde 75 için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor.

Bizim Evler 7'de teslimler 2017'de yapılacak!

Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından da avantajlı bir noktada yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2017’de yapılması hedefleniyor.

Bizim Evler 7 Ispartakule'de teslimler 2017'de!

Çalışmaları başlayan metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Bizim Evler 7 projesinde yer alan dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor..

Bizim Evler 6 Ispartakule'de yüzde 5 peşinat, yüzde 1 KDV'yle!

Yüzde 1 KDV ve yüzde 5 peşinat uygulanan Bizim Evler 6 projesi kapsamında teslimler 2016 yılının Haziran ayında yapılacak. Projede avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor.

bizim evler teslimler Haberi

bizim evler teslimler


İhlas Yapı A.Ş.’nin Ispartakule’de inşa ettiği Bizim Evler markalı konut projelerinde cazip bir kampanya başladı.. İnşa çalışmaları devam eden Bizim Evler 4 ile Bizim Evler 5’te ve son dairelerin satışta olduğu Bizim Evler 3’te %25’lik peşinat 12 ay sonraya ötelendi.