02 / 05 / 2024

BJK Plazanın kirası ne kadar

BJK Plazanın kirası ne kadar

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Kiracılar dikkat! İşte ev sahibiniz hesabını kapatırsa yapmanız gerekenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, son dönemlerde pek çok ev sahibi de kiracının kirasını yatıramaması için banka hesabını kapatmaya başladı. Peki ev sahibiniz hesabını kapatırsa ne yapacaksınız?

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Kiralık dükkan arayanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi 64 adet dükkanı kiraya verilecek! 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 64 adet taşınmazın kirasına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Peki kiraya verilecek dükkanlar nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

Ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir?

Konut kiralamalarında eve giren kiracıdan kira bedelinin peşin ödenmesi isteniyor. Peki, ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir? Kiracı son ay kira öder mi? İşte yanıtı...

Kiracı kirayı ödemiyorsa ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracının kirasını ödemediği durumlarda ne yapılabileceğini yazdı. Peki kiracı kirayı ödemiyorsa ne yapılabilir?

Üniversitelerdeki işletmelerin kira sorunu büyüyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde iş yapmayan üniversitelerdeki işletmelerden kapalı kaldıkları ayların kirası isteniyor.

Güllü, işlettiği mekanın kirasını ödemeyince mahkemelik oldu!

Fethiye’nin Çalış semtinde kamp alanının işletmesini yapan şarkıcı Güllü, 5 bin 200 Türk Lirası olan kira tutarını aylardır ödemediği iddiasıyla mülk sahibiyle mahkemelik oldu. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

Özelleştirilen limanların kirası ne oldu?

Özelleştirme yoluyla işletme hakkı devredilen TDİ’ye ait liman ve tesisler için şirketlerden kira alınmadığı bildirildi. 

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

BJK Plazanın kirası ne kadar Haberi

BJK Plazanın kirası ne kadar

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Siyah-beyazlı yönetim, ardından bu binayı komple kiraya verecek. BJK Plaza zemin katla birlikte 13 katlı. Binanın her bir katı 700 metrekare. Yani toplamda 9 bin 800 metrekare alana sahip. 

2 KATI KULLANIYOR

BEŞİKTAŞ bu binanın sadece zemin katını ve 13. katını kullanıyor. Diğer 12 katta başka şirketler var. Binanın büyük bölümünü de dünyaca ünlü bir denetim şirketi kullanıyor. 

SİYAH-BEYAZLILAR buradan çıkınca 14 katı kiraya verecek. Yönetim, binanın metrekaresini 29 dolardan kiralayacak. Bu durumda aylık kira 284 bin 200 dolar, yıllık kira 3 milyon 410 bin 50 dolar oluyor. Fakat Beşiktaş, BJK Plaza’yı 5 yıllığına, ücreti peşin alarak kiralamayı düşünüyor. 5 yıllık kira da 17 milyon 52 bin dolara tekabül ediyor....