28 / 04 / 2024

Black Pirate serisi

Black Pirate serisi

Bebek, çocuk ve genç odasında dünyada fikir babası olan Çilek Mobilya; gizemli koleksiyonu ‘Black Pirate’ ile çocukları açık denizlerde müthiş bir maceraya çıkarıyor..

VitrA, Memoria Black ile banyolara siyahın şıklığını taşıyor!

VitrA’nın fark yaratan serisi Memoria’nın yaratıcısı Christophe Pillet, Memoria Black serisiyle tarzını bir adım daha öteye taşıyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Black Pirate serisi Haberi

Black Pirate serisi


Çocuk odalarında karayip rüzgarları estiren ‘Black Pirate’ serisi özgün tasarımı, özel olarak hazırlanan doğal ahşap görünümlü malzemesi ve tıpkı gerçek bir gemi gibi en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş detaylarıyla çocukları yeni hazineler keşfetmeye çağırıyor.


Korsan, gemi, kılıç, harita figürleri ve hazine sandığına sahip ‘Kara Korsan’ serisi, antik tarzda hazırlanan ‘Black Pirate’ isimlikleri, hazine sandığı şeklindeki pufu, yine seriye uygun dolap ve çamaşırlıklarda kullanılan deri kulpları, yatak başındaki yelkenlisi, özel nevresim takımı, yatak örtüsü, perde ve aydınlatmaları, halı ve diğer eğlenceli aksesuarları ile çocukları burnunda deniz kokusu, kulaklarında rüzgarın sesiyle ilerleyen hazine yüklü bir geminin kaptanı yapıyor.


Hazine sandıklı bir gemide sınırsız bir hayal gücüyle uçsuz bucaksız bir denizde geniş ufuklara doğru yelken açan çocuklar Black Pirate serisi ile Çilek kalite ve...