03 / 05 / 2024

Blackspade vadistanbul

Blackspade vadistanbul

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı..

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Vadistanbul 3. etabında çalışmalara Mart ayında başlanıyor!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. Vadistanbul'un konut ve ofislerden oluşan 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul'un 3.etabı bu yıl satışa çıkacak!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul Bulvar ofisleri için iki şirket daha kesinleşti!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığındaki Vadistanbul projesinin Bulvar etabında dünyaca ünlü şirketler bir bir yerini alıyor. Milyon dolarlık satışların yapıldığı Vadistanbul bittiğinde, şirketler merkezlerini Seyrantepe'ye taşıyacak...

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul 3. etabı için hazır olun!

Vadistanbul'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara ' Projenin 3. etabı için hazır olun ' mesajı verdi.

Süleyman Çetinsaya Vadistanbul'da kazandıracak!

Vadistanbul 'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara 'Projenin 3. etabı için hazır olun' mesajı verdi.

Vadistanbul Bulvar'ın yeni misafiri Socar!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konut etabında yaşam başlarken, ofis ve ticari alanlardan oluşan "Bulvar" etabında da satışlar hızla sürüyor.

Petrol şirketi Socar, Vadistanbul Bulvar'ı seçti!

Dev şirket, projeden 75 milyon dolara blok satın aldı. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren dev firmaların yeni merkezi oluyor.

Socar, Ayazağa Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Blackspade vadistanbul Haberi

Blackspade vadistanbul

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, tüm kiralama süreçlerinin yönetimi için anlaşmaya vardığı Ajans Be Nice ile 18. mağazasını hizmete açtı.

Son dönemlerin gözde alışveriş merkezleri arasında yer alan Vadi İstanbul'da açılan Blackspade mağazasında; kadın, erkek ve çocuk iç giyim, ev giyim, termal giyim, spor giyim, plaj giyim mevcut.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Blackspade, 2022 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 50’ye yükseltecek.