19 / 05 / 2024

Blake Shelton Gwen Stefani ev

Blake Shelton Gwen Stefani ev

Blake Shelton, nişanlısı Gwen Stefani ve üç oğlu için Oklahoma’da Hawai mimarisine uygun bir ev yaptırıyor.

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Shelton Bowie'de yüzde 40 peşinatla 6+1 villa! Hemen teslim!

Shelton Bowie projesinde yer alan villaların teslimleri hemen yapılıyor. Başkentte hayata geçirilen projede 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Shelton Magia Bodrum yüzde 40 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Shelton İnşaat'ın Bodrum'daki ilk projesi olan Shelton Magia Bodrum yüzde 40 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Gwen Stefani Beverly Hills'teki malikanesini 25 milyon dolara sattı! 

Gwen Stefani, eski eşi Gavin Rossdale ile yıllarca birlikte yaşadığı Beverly Hills’teki malikanesini 25 milyon dolara sattı. 

Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi!

No Doubt grubunun solisti olarak tanınan, sonrasında solo çalışmalarıyla da adını tüm dünyaya duyurmayı başaran ünlü şarkıcı Gwen Stefani, gayrimenkul tercihleriyle adından söz ettiriyor. İşte Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi.. 

Blake Shelton, Gwen Stefani için ev yaptırıyor!

Blake Shelton, nişanlısı Gwen Stefani ve üç oğlu için Oklahoma’da Hawai mimarisine uygun bir ev yaptırıyor.

Gavin Rossdale'in muhteşem bekar evi!

13 yıllık karısı Gwen Stefani'yle 2015 yılında boşanan ünlü şarkıcı Gavin Rossdale yeni hayatına bu evde alışmaya çalışacak. Evin değeri 7.6 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon TL) olarak açıklandı.

İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri!

Arsenal'in golcü futbolcusu Alexis Sanchez, 6 milyon dolarlık ,NBA'de LA Clippers takımını yıldızı Blake Griffin, bu evi 9 milyon dolarlık evde yaşıyor. İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri...

Blake Lively evinin en çok mutfağını seviyor!

Blake Lively, kocası Ryan Reynolds ile New York'un dışında aldığı malikanesinde sıcak bir aile yuvası oluşturmayı başardı. Evi, 2012 yılında 2.3 milyon dolara satın alan çift, bir yıl boyunca evlerinin içini ve bahçelerini baştan düzenledi.

Merko Gıda Yalova'daki deposunu 9,1 milyon dolara satıyor!

Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Yalova Soğuk Hava Tesislerinin eklenti ve demirbaşları ile birlikte USD 9.100.000 bedelle satılması için Duncan John Blake'e müzakere yetkisi verdi...

Blake Shelton Gwen Stefani ev Haberi

Blake Shelton Gwen Stefani ev


Blake Shelton, nişanlısı Gwen Stefani ve üç oğlu için Oklahoma’da Hawai mimarisine uygun bir ev yaptırıyor.


Daily Mail’in haberine göre Shelton, şu anda tadilatta olan evi, düğün hediyesi olarak şarkıcıya tahsis edecek. Önümüzdeki aylarda evlenecek çiftin, ara sıra dinlenmek için göl kenarında bulunan bu eve gelecekleri...