02 / 05 / 2024

Bloomberg Milyarderler Endeksi 2017

Bloomberg Milyarderler Endeksi 2017

Dünyanın en zenginleri listesi yayınlandı. Dünyanın en zengin 500 kişisin geçen yıl 4,4 trilyon dolar olan servetini 2017 itibarıyla 5,3 trilyon dolara çıkardı. 

Milyarderler Endeksi açıklandı! Elon Musk tahtını kaptırdı!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zenginlerinin yer aldığı ve açıklandığı listenin ilk sıralarında değişiklikler yaşnadı. Buna göre Elon Musk, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin zirvesindeki yerini kaptırmış oldu. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da birkaç gün ilk sırada yer alabildi.

Yapay zeka dünyanın en zenginlerini daha da zenginleştiriyor!

Yapay zeka ile ilgili hisse senetleri dünyanın en zenginlerini daha da zenginleştirmeye devam ediyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ndeki bu sene yer alan kazancın yüzde 96'sını yapay zeka hisselerinden kazandığı kaydedildi. 

480 milyar dolar kaybettiler

Bloomberg Milyarderler Endeksi raporuna göre aralarında Mark Zuckerberg, Bill Gates ve Larry Ellison’un da yer aldığı dünyanın en büyük teknoloji devleri, geçen perşembe günü itibariyle bu sene toplamda 480 milyar dolar kayıp yaşadı.

Jeff Bezos tahtını Asyalı iş insanı Gautam Adani’ye devretti!

Bloomberg Milyarderler Endeksi’nde ilk üçe giren, ilk Asyalı milyarderi olan iş adamı Gautam Adani, şimdi de zenginler listesinde Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u tahtından ederek dünyanın en zengin ikinci kişisi konumuna geldi. İşte, haberin detayları…

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin sonuçlarına göre, en zengin kripto para girişimcilerinin isimleri belli oldu. Peki en zengin kripto para girişimcileri kimler oldu? İşte ayrıntılar...

Elon Musk'ın serveti katlandı!

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın serveti 335 milyar dolara yükseldi. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, teknoloji devi Elon Musk’ın serveti, 24 milyar dolar daha artış gösterdi ve 335 milyar dolara ulaştı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Bina inşaatı maliyet endeksi sonuçları açıklandı!

Türkiye genelinde bina inşaat maliyetleri yılın üçüncü çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.6 yükseldi. Bina İnşaatı Maliyet Endeksi 3. Çeyrek verilerine göre, bina inşaatı maliyetleri, bir önceki çeyreğe göre yüzde 1.6 arttı...

Bina inşaatı maliyet endeksi yüzde 1.6 arttı!

Bina inşaatı Maliyet Endeksi (BİME), yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1.6 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının temmuz- eylül dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı...

TÜİK bina inşaatı maliyet endeksi!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), inşaatta kullanılan girdi maddelerinin dönemlere göre maliyet değişimlerini ölçen fiyat endeksi olarak tanımlanıyor. İşte TÜİK bina inşaatı maliyet endeksi verileri..

Bina inşaatı maliyet endeksi üçüncü çeyrek sonuçları!

2014 yılına ait Bina inşaatı maliyet endeksi üçüncü çeyrek sonuçları İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre, bina inşaatı maliyet endeksi bir önceki çeyreğe göre %1,6 arttı...

Bina inşaatı maliyet endeksi Temmuz-Eylül 2014!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi oranları belli dönemlerde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor. Bina inşaatı maliyet endeksi Temmuz-Eylül 2014 verileri bugün açıklandı. İşte yeni bina inşaatı maliyet endeksi..

Bloomberg Milyarderler Endeksi 2017 Haberi

Bloomberg Milyarderler Endeksi 2017

Bloomberg Milyarderler Endeksi yayınlandı. Endekse göre Dünyadaki en zengin 500 kişinin 2017'de servetlerine 1 trilyon dolar daha eklediği bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dünyanın en zengin 500 kişisinin, 27 Aralık 2016'da 4,4 trilyon dolar olan serveti dün itibarıyla (26 Aralık 2017) yüzde 23 artarak 5,3 trilyon dolara ulaştı.

Servetini en fazla artıran kişi ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos oldu. Jeff Bezos'un serveti 34,2 milyar dolardan, 99,6 milyar dolara çıktı. Bezos, 2013 yılından bu yana dünyanın en zengin kişisi olan Microsoft'un kurucusu, 91,3 milyar dolara sahip Bill Gates'in unvanını elinden aldı.


Çin zirveye oynuyor

Listede 49 ülkenin zenginleri bulunuyor. Listede 38 Çinli milyarder bulunuyor. Çinli milyarder ekledikleri 177 milyar dolarla servetlerini yüzde 65 artırdı....