25 / 07 / 2024

Blt 35 İnşaat iletişim

Blt 35 İnşaat iletişim

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İnan tarafından kuruldu. 

İZKA İnşaat'tan 35. yıl kampanyası! Merkez Yaşam Konak'ta yüzde 25 peşinat, 1.29 vade farkı ve 48 ay taksitle!

İZKA İnşaat tarafından başlatılan 35. yıl kampanyası kapsamında Merkez Yaşam Konak projesinde 25 peşinat, 1.29 vade farkı ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte Merkez Yaşam Konak Haziran 2024 fiyatları...

İnşaat malzemesi sanayi 2023 yılını artışla kapattı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi'nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, aralık ayında bir önceki aya göre 0,11 puanlık artış göstererek 71,35 puana yükseldi. 

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayırbaşı tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı nisan ayında 1,35 milyar dolara geriledi!

İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre; inşaat malzemeleri sanayisi Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini fazlasıyla hissetti. Sektörün ihracatı 2020 yılı nisan ayında 1,35 milyar dolar seviyesine indi.

BLT Petrol Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Petrol Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcelil Dumanlıdağ ve Ahmet Çiçekli ortaklığında kuruldu. 

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bulut tarafından kuruldu. 

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İnan tarafından kuruldu. 

Dia Bella'nın yüzde 35'i satıldı!

Ahmet Kul İnşaat tarafından Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella projesinin yüzde 35'i satıldı. Satışların Şubat ayında başladığı proje 131 daireden meydana geliyor. 

Blt 35 İnşaat iletişim Haberi

Blt 35 İnşaat iletişim

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İnan tarafından kuruldu. 


Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: yakacık yeni mah.samandıra cad.no:12/8...