16 / 05 / 2024

Blue İstanbul Group Gayrimenkul adres

Blue İstanbul Group Gayrimenkul adres

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrang Shayani ve Ramin Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da ön talep sürecinde yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Kartal Selective Blue'da kalite ve lüks bir arada!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Blue İstanbul Group Gayrimenkul adres Haberi

Blue İstanbul Group Gayrimenkul adres

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. 


Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; A- GAYRİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...