04 / 05 / 2024

Blueground Kurtuluş Cumhur Korkmaz

Blueground Kurtuluş Cumhur Korkmaz

Blueground Kurucu Ortağı Korkmaz,  2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını belirtti...

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Tarihi Alanyalı Konağı, Kurtuluş Müzesi'ne dönüşecek!

Restorasyonu Konak Belediyesi tarafından yapılan tarihi Alanyalı Konağı'nın Kurtuluş Müzesi'ne dönüşmesi için çalışmalar başladı...

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

İshak Kurtuluş Altun: Ev almak isteyen vatandaşın önü açıldı!

Gaboras CEO’su İshak Kurtuluş Altun, kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak için hayata geçirdiği kredi paketinin gayrimenkul sektörü için öneminden bahsetti.

Blueground Kurtuluş Cumhur Korkmaz Haberi

Blueground Kurtuluş Cumhur Korkmaz

Uluslararası teknolojik gayrimenkul şirketi Blueground'ın Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, uluslararası kurumların gelecek projeksiyonlarında İstanbul’un potansiyelinin ortaya konulduğunu ifade etti ve Euromonitor International'ın mega şehirlerle ilgili raporunda da bu konunun üzerinde durulduğunu belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurtuluş Cumhur Korkmaz, 2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını söyledi. Korkmaz, "2030'a kadar İstanbul'un nüfusunun yüzde 15-20 civarında artması beklenirken; GSYH artışının ise yüzde 50-60 seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu da aslında İstanbul'un önümüzdeki 10 yıllık süreçte, altın dönemlerinden birini yaşayabileceğini gösteriyor. Gerekli çalışmalarla bu altın çağı yaşayabiliriz." ifadelerini kullandı. 

Dünyada şehirlerde yaşayan insan sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Korkmaz, toplam nüfusu 10 milyonu aşan şehirler için kullanılan "mega şehir" kavramının da gayrimenkul dünyasının odağına girdiğini belirtti. 

Korkmaz, bugün...