28 / 04 / 2024

Blueseed Co

Blueseed Co

Silikon Vadisi’nde “Blueseed Co.” adıyla kurulan bir şirket yeni trendlerin peşinde koşmak için farklı bir yola başvurmaya hazırlanıyor. Ama Google’ın çalışma ofislerinden yola çıkılarak hazırlanan ofisler vadide değil, denizin üzerinde kuruluyor olacak

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad Kaleahı tarafından kuruldu.

Vivier & Co gayrimenkul temelli yatırım fonu olanakları sunuyor!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, yatırım riskini azaltan, gayrimenkul temelli finansal çözümler sunuyor.

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Luay Zouzou tarafından kuruldu. 

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Saır Zatarı tarafından kuruldu. 

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Blueseed Co Haberi

Blueseed Co

Googleplex olarak adlandırılan ofis sistemleri bir gemi düzeninde inşa edilecek. Bu girişimin sebebi çalışma vizesi sorunu yüzünden ABD’ye giriş yapamayan yabancı beyinleri vadiye çekmek. ABD’de H-1B kodlu çalışma vizesinin yıllık kontenjanının kısa sürede tamamlanmasıyla ülkeye giriş yapmakta zorluk çeken mühendislerin ABD’ye giriş yapma hakkı olmaksızın pasaportlarıyla San Francisco açıklarında denizde yaşaması ve çalışmasına ortam sağlanacak. Yabancı beyin savaşına giren Google, Apple, Facebook gibi devlerin yanı sıra platformda onlarca vadi merkezli şirketin ofis tutması bekleniyor.


Blueseed platformunun 1.000 çalışana ev sahipliği yapması planlanıyor. Buna karşılık otoriteler yine de bu operasyonla ilgili ABD’nin ‘girişimcilik’ vizesi adlı bir çalışma yapabileceğini...