04 / 05 / 2024

Blum TR

Blum TR

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM), bu yıl 6. sını düzenlediği “Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

2023 bursluluk sınavı sonuçları Yayınlandı! MEB İOKBS sınav sonuçlarını meb.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5. ila 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçlarını 'meb.gov.tr' üzerinden yayınladı. Bu sene sınavda 1 milyon 44 bin 846 öğrenci ter döktü. Sınav sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden erişim sağlanmaktadır.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan bulaşık makinesi, evlenecek çiftlerin ve evine beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Samsung da bu nedenle DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murad Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topalbebek tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Blum TR Haberi

Blum TR

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM), bu yıl 6. sını düzenlediği “Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi. Konferansta, sektörün farklı disiplinlerinde varlık gösteren öncü isimleri konut- kent- insan ilişkisini sosyal, felsefi ve tasarım boyutları dahilinde tartıştılar. 

Yapı-Endüstri Merkezi, yaşamımızın yeniden inşa sürecinde sektörü doğru dinamiklerle geliştirmeye, çözümler aramaya, geleceği daha iyi tasarlamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Yapı Dünyası’nın Bilgi Merkezi kimliğini bu anlayışla sürdüren YEM, Konut Konferansı’nda “görünenin ardındakini göstermekte” ısrarlı tavrını sürdürüyor. İnovatif ve kolektif yaklaşımlarla daha sürdürülebilir yapılaşmaya gidileceğinin belirtildiği konferansta Türkiye’den ve Dünya’dan önemli isimler bir araya geldi.

Kendisine Sahip Çıkan Mahalle: Derbent 

Konferansta yer alan konuşmacılarından Bir Umut Derneği’nden şehir plancısı Gizem...