29 / 04 / 2024

Blumar Ataköy teslimleri

Blumar Ataköy teslimleri

Blumar Ataköy satılık dairelerle ilgili bilgiler haberimizde yer buluyor. Blumar Ataköy projesinin 2014 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor...

Sea Pearl Ataköy'de teslimler başladı!

Sea Pearl Ataköy'de anahtar teslimleri başladı. Fiyatların metrekare bazında 8 bin dolardan başladığı Sea Pearl Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri bulunuyor. 

Cathay Nivo Ataköy daire teslimleri!

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde kent parkıyla bir bütünlük oluşturacak olan Nivo Ataköy'de 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunuluyor..

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

SeaPearl Ataköy’de ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından 2 etap olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de başlayacak.

Ataköy Blumar Projesi'nin kiralama ihalesi iptal edildi!

Ataköy sahilde Baruthane binalarının da bulunduğu 564 ada 160 parselde yapılması düşünülen Ataköy Blumar Projesi’yle ilgili kiralama ihalesi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi

Ataköy Sea Pearl Residence fiyatlar!

Ataköy Sea Pearl Residence projesinde birinci etap teslimleri Temmuz 2017 yılında yapılıyor. Kuzu Grup projesi Sea Pearl Residence'ta konut, otel ve ticaret alanları yer alıyor...

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları 2 milyon 334 bin liradan başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimleri 2016 yılının son çeyreğinde teslim ediliyor...

Ataköy Blumar projesi durdu!

Ataköy sahilde Baruthane binalarının da bulunduğu 564 ada 160 parselde yapılması düşünülen 70 metre yüksekliğinde 7 bloktan oluşan Ataköy Blumar projesi durdu.

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Nef Ataköy 22'nin teslimleri Mayıs 2017'de!

Nef, karma proje olarak hayata geçirdiği Nef Ataköy 22 projesinin satışlarının yüzde 90'nı tamamladı. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede 150 konut ve 50 mağaza da satışa çıktı.

Blumar Ataköy Projesi 2.kez durduruldu!

Bakırköy Belediyesi’nin 23 Haziran’da mühürlediği Blumar Ataköy Projesi’nde mühürler söküldü. Çelebi İnşaat’a ait inşaatın içinde tarihi Baruthane yapıları da bulunuyordu. Projede 2. kez yürütme durduruldu.

Ataköy sahilde Blumar ve Sea Pearl projelerine mühür!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde daha önce mühürlediği, Çelebican İnşaat'a ait Blumar Ataköy'le ilgili işlemin devamına karar verdi, Kuzu İnşaat'a ait Sea Pearl Ataköy de mühürledi.

Sea Pearl Ataköy teslimleri 2017'de!

Kuzu Grup tarafından Ataköy Bakırköy'de inşa edilen Sea Pearl projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlıyor. 127 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den başlıyor.

Blumar Ataköy teslimleri Haberi

Blumar Ataköy teslimleri


Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile İstanbul Avrupa yakasında Ataköy'de inşa ettiği Blumar Ataköy projesinde rezidans, otel, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Blumar Ataköy satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


200 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen Blumar Ataköy Evleri'nde 30 bin metrekare alana sahip konut bloğu bulunuyor. Blumar Ataköy projesinde ofis alanı 8 bin metrekare olarak belirlendi.


Bir bölümü 20 bin metrekare alana sahip olacak Blumar Ataköy Otel bloğunun diğer bölümü 25 bin metrekare alanda konumlandırılıyor. Blumar Ataköy teslimleri 2014 yılının son çeyreğinde yapılıyor.


Blumar Ataköy satılık!


Blumar Ataköy satılık daire fiyatları için Blumar Ataköy satış ofisi ile iletişime geçerek detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Blumar Ataköy Evleri Blumar Ataköy MM Proje tarafından tasarlandı. Blumar Ataköy projesinde 120 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Blumar Ataköy...