29 / 04 / 2024

bob hope

bob hope

ABD'de yaşamını yitiren ünlü komedyen Bob Hope'un California'daki UFO şeklindeki evi 50 milyon dolara satılacak...

Fed faizi beklendiği kadar erken düşürmeyecek!

Bridgewater Üst Yatırım Yöneticisi (CIO) Bob Prince, enflasyonla mücadelenin sona ermekten oldukça uzak olduğunu ve çekirdek enflasyonu düşürmenin gerçekten çok zor olacağı uyarısını yaptı.

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.

Sokakları sindiren bir güç arzusu Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vivid Black, Gunship Gray, White and Pearl renkleriyle dikkat çeken Harley Davidson Fat Bob fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar? Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir gezi motosikleti almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Arslan Ramzan ve Shıza Jamıl ortaklığında kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Bob Marley’in İngiltere'deki evi satılıyor!

Bob Marley'in İngiltere'de yaşadığı sırada Bloomsbury dairesi 1.65 milyon sterline satılıyor. 

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Bob Allies: Sembol yapılar tarih olacak!

Londra'da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınan ünlü İngiliz mimar Bob Allies, tasarımın ikinci plana atıldığını aktardı. Allies, gelecekte sembol yapıların ortadan kalkacağını söyledi. 

Riva Kalesi Sünger Bob'a benzemesin!

Restore edildikten sonra çizgi film karakteri ‘Sünger Bob’a benzetilen Şile Kalesi’nden sonra İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki Cenevizlilerden kalma Riva Kalesi’nin restorasyonu için Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı.

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Paul Tudor Jones'dan Afrika'ya jeotermal santrali!

Etiyopya’daki açlığa dikkat çekmek için 1985’te Live Aid (Canlı Yardım) konserleri düzenleyen İrlandalı sanatçı Bob Geldof, şimdi Etiyopya ve genel olarak Afrika’da yatırım üzerine yatırım yapıyor.

bob hope Haberi

bob hope


İngiltere'de dünyaya gelen ve ABD'de yaşamını yitiren ünlü komedyen Bob Hope'un mimar Jonh Lautner tarafından tasarlanan, UFO şeklindeki  evi 50 milyon dolara satışa sunuldu. California'nın Palm Springs kentinde yer alan UFO ev, 300 kişi kapasiteli parti terası, tenis kortu, 6 yatak odası, 22 kişilik toplantı odası ve 60 kişilik sinema salonuna...