08 / 05 / 2024

böcek ilaçlama istanbul

böcek ilaçlama istanbul

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beyoğlu Belediyesi sıcak yaz günlerinde çoğalan haşerelerin önüne geçmek için her gün özel araçlarla ilçenin tüm sokaklarını dolaşarak ilaçlama yapıyor.

Büyük deprem İstanbul'un kıyılarında daha çok hasar yaratır düşüncesi yanlış! Tam 600 bin birim bir an önce değişmeli!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesi hem de İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve megakentte kaç konutun dönüştürülmesi gerektiğini açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

Olası büyük depremde İstanbul kendisini kurtaramayacak! Naci Görür açıkladı: İstanbul’un dışından müdahale gerekecek!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir tespiti gündeme getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için yeni bir deprem uyarısını dile getirdi. Görür, deprem beklediği bölgeleri ve illeri de tek tek sıralayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Deprem bölgesindeki o konutlar İstanbul’da da inşaa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından deprem bölgesinde yapılacak evlere örnek olarak gösterilen Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2023 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Hepsini geride bıraktı! İşte İstanbul’un yeni rekoru!

İstanbul Havalimanı büyük bir başarıya daha imza attı. EUROCONTROL'ün kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3 Kasım 2022 ile 9 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.

Konya'da 49 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsa satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı ve Büyükaşlama Mahalleleri'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. İşte o arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Konya Çumra'da 14 arsa 11 bin 820 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Abditolu, Büyükaşlama, Sürgüç ve Türkmencamili mahallelerinde yer alan 14 adet arsayı satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Demir fiyatlarına büyük indirim! İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün Büyük indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 50 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

böcek ilaçlama istanbul Haberi

böcek ilaçlama istanbul

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan haşerelerin önüne geçiyor. Her gün yapılan ilaçlama ile İlçenin tüm bölgeleri dezenfekte ediliyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Sıcak yaz aylarında çoğalan haşerelerden kaynaklanan bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için düzenli olarak çalışan Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özel hazırlanan araç, giysi ve sırt çantalarıyla bölge bölge gezerek, sağlığı tehdit edebilecek yerlere...