16 / 05 / 2024

bochum opel tesisleri

bochum opel tesisleri

Opel Bochum'daki tesislerini kapatıyor. Almanya'nın otomotiv devi Opel, Bochum kentindeki tesislerini bu yıl aralık ayı sonuna doğru kapatacağını duyurdu. Alman otomobil endüstrisinin ünlü markası Opel'de krize dayanamadı.

Opel Bochum fabrikası kapanıyor!

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Bochum kentinde, 52 yıldır milyonlarca araç üreten, GM’ye bağlı Opel otomobil fabrikası bugün son arabası olan Zafira’yı üreterek kapanıyor...

Opel Bochum'daki üretim kalesine kilit vurdu!

Almanya'nın otomotiv devi Opel, Bochum kentindeki tesislerini bu yıl aralık ayı sonuna doğru kapatacağını duyurdu. Alman otomobil endüstrisinin ünlü markası Opel' de krize dayanamadı.

Opel, Bochum kentindeki üretim tesislerini kapatıyor!

Almanya' nın otomotiv devi Opel, Bochum kentindeki tesislerini bu yıl aralık ayı sonuna doğru kapatacağını duyurdu. Alman otomobil endüstrisinin ünlü markası Opel'de krize dayanamadı...

Opel Bochum'daki tesislerini kapatıyor!

Opel Bochum'daki tesislerini kapatıyor. Almanya'nın otomotiv devi Opel, Bochum kentindeki tesislerini bu yıl aralık ayı sonuna doğru kapatacağını duyurdu. Alman otomobil endüstrisinin ünlü markası Opel'de krize dayanamadı.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması, işlevini tam olarak yerine getirememesi ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılıyor...

2004 Atina Olimpiyatları için yapılan spor tesisleri atıl durumda!

2004 Atina Olimpiyatları için milyonlarca euro harcayan Yunanların pahalı spor tesisleri atıl durumda kaldı. Türkiye 'de geçen yıl 2020 olimpiyatları için bir çok tesis planı yapmıştı...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'a gelerek Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti. Kızılcıhamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte tanıtım ziyareti yapıldı.

Ali Rıza Karacan: Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün!

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karacan, "Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün. Endüstriyel kuruluşların tümünün bu kurala uyması gerekir" şeklinde konuştu.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

bochum opel tesisleri Haberi

bochum opel tesisleri

10 Ekim 1962 yılında Bochum kentinde 678 bin ve 709 bin metrekarelik iki arsa üzerine kurulan Opel tesislerinde 20 bine yakın işçi çalışıyordu. Avrupa'nın en modern fabrikası olarak gösterilen Opel, yılda 250 bin otomobil üretimiyle Bochum ve Dortmund kentinde yaşayanlar için istihdam sağlıyordu. Bochum ve Dortmund kentlerinde maden ocakların kapanmasının ardından Opel tesisleri herkese yeni bir umut kapısı olmuştu.


İŞÇİ BAŞINA 110 BİN EURO TAZMİNAT ÖDENECEK

Küresel krizin etkisinde yaşam mücadelesi veren Opel'in 52 yıl sonra Bochum tesislerini kapatma kararı herkesi adeta şok etti. İşten çıkarılan her işçiye ödenecek 110 bin Euro tazminatın Opel'e maliyeti 550 milyon Euro'yu buluyor. Bochum tesislerinde Opel'in Kadett, Rekord, Manta daha sonra aile arabası Zafira, modelleri üretiliyordu.


Çalışanların yaş ortalaması 50 olan Opel işçileri için iş bulma...