16 / 05 / 2024

bodrum 2015 turizm sezonu

bodrum 2015 turizm sezonu

Hedeflerinin Muğla'da sadece 6 aylık sezonda turizm yapmak olmadığını belirten Muğla Valisi Çiçek "Bölgemizde turizmi 12 aya yaymak için çalışma yürütmek" dedi..

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çil tarafından kuruldu.

Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak.

bodrum 2015 turizm sezonu Haberi

bodrum 2015 turizm sezonu

Türkiye'nin, bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip kenti Muğla'da turizm faaliyetlerini 12 aya yaymak için çalışma yürütüleceği bildirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Akyaka Mahallesindeki bir otelde düzenlenen "2014 Yılı Turizm Değerlendirme Toplantısında konuşan Muğla Valisi Amir çiçek, geçen yd 2 havaalanı ve 9 deniz hudut kapısından gelen 3 milyon 302 bin 688 yabancı turisti ağırlayan kentte ziyaretçi sayısının, bir önceki yıla göre arttığını söyledi. Çiçek, 2014 yılının genel itibarıyla turizm açısından yüz güldürecek durumda bulunduğunu belirterek, gelen turist sayısının turizmciler ve yatırımcılar açısından da iyi bir yılı geride bıraktıklarını anlamına geldiğini dile getirdi.Bölgeye gelen turist sayısında yaşanan artışın en önemli sebebinin kentte hakim olan huzur ve güven olduğunu vurgulayan Çiçek, "Diğer önemli husus ise...