07 / 07 / 2024

Bodrum 2018 arsa satışı

Bodrum 2018 arsa satışı

Muğla İli Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi'nde yer alan 3 adet kapalı otopark vasfındaki gayrimenkuller toplamda 5 milyon 340 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesinin 2. oturumu 3 Kasım'da! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Ekim'de gerçekleştirilmişti. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumunun tarihi dün açıklandı. İşte o tarih...

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Ajda Pekkan Bodrum'dan arsa bakıyor!

Süperstar ajda Pekkan Bodrum'da arsa bakmaya başladı. Burada çiftlik kurmak isteyen Pekkan 19 milyon TL'yi dizden çıkardı.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Bodrum'daki arsalara koronavirüs dopingi!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs nedeniyle Bodrum'da arsa fiyatları katlandı...

Deniz GYO Bodrum projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 5 parseller ile 929 ada 2 ve 3 parsellerde yer alan projenin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı....

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018!

Lens İstanbul ödeme planı Kasım 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor.

Sancaktepe Yenidoğan'da 6 milyon 642 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli taşınmaz 6 milyon 642 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Arsanın 1. satış ihalesi 17 Aralık 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 90 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış tarihi 21 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce İli, Merkez Şerefiye mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 544 bin 939 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış günü 4 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Şahinbey Belediyesi'nden satılık 29 arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı 29 adet arsayı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat satışa çıkarıyor. Arsa fiyarları 896 bin 710 TL'den başlıyor...

Bodrum 2018 arsa satışı Haberi

Bodrum 2018 arsa satışı

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : MUĞLA ili, BODRUM ilçesi, ÇARŞI Mah. ÇUKURBAHÇE Mah. Mevkii, 759 ADA, 51 PARSEL, 2.BODRUM KAT, 1 NO'LU BAĞ.BÖLÜM sayılı KAPALI OTOPARK vasıflı taşınmaz.

Önemli Özellikleri : Satışa konu taşınmaz, Bodrum merkezde Artemis Caddesi üzerinde İstanbul Kapalı Otoparkı adı işe işletilmektedir. Taşınmazotogara 140 metre, Bodrum Belediyesine ise 500 metre mesafede olup, belediyenin tüm altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.Satışa konu bağımsız bölüm ile 16 parsel 2.bodrum kat 1 no'lu bağımsız bölümün tek bir betonarme blok şeklinde imal edildiği ve taşınmazın bu taşınmazla bütünlük arzettiği, bu bağımsız bölümlerin bulunduğu parseller arasında imar yolunun bulunduğu ancak fiili durumda bu iki bağımsız bölümleri ve aralarındaki imar yolunu ayıran herhangi bir duvar veya bölmenin bulunmadığı, her iki bağımsız bölüme ait toplam kullanım...