15 / 05 / 2024

Bodrum 30 konut projesi

Bodrum 30 konut projesi

Sabah Gazetesi yazarı olan Funda Karayel bugünkü yazısında Bodrum'da hayata geçecek 7 milyar dolarlık 30 lüks projeyi anlattı. İşte o yazı...

Bodrum'da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıktı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da konut fiyatları Avrupa başkentlerinin 3 katına çıkarken hem yaşanan bu durum hem de altın vize yabancı yatırımcıları Avrupa'ya yöneltti.

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

Belediyeden büyük fırsat: 30 konut satacak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların alanları 85,95 metrekare ile 140,99 metrekare arasında değişiyor.

Lagoon Bodrum'da göl manzaralı daireler 12 ay taksit fırsatıyla! Yeni proje!

Lagoon Bodrum'da konut satışları yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksit fırsatıyla başladı. Peki Lagoon Bodrum projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Lagoon Bodrum ile ilgili merak edilenler... 

Belediyeden büyük fırsat: Tam 30 konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsasına 7.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsa ihalesinin ikinci oturumu 15 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Arsa için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Rusya ve Ukrayna savaşı konut satışına doping oldu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Antalya’da bulunan evlere Rusların ve Ukraynalıların talebi arttı. Sektör temsilcileri, bazı Rusların toplu şekilde 20-30 konut birden aldığına, özellikle son bir haftada satışların oldukça yükseldiğine dikkat çekti.

Bodrum'da konut dolandırıcılığı! 388 bin TL'si buhar oldu!

Bodrum'da konut almak isteyen vatandaşlar dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilişkisi tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Bodrum 30 konut projesi Haberi

Bodrum 30 konut projesi

Koskoca bir yazı acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Sonbahar gelir, çiçekler solar, soğuklar başlar ve 'Bir yaz daha geçti gitti, hiçbir şey anlamadık' diye isyan edilir. Sana söz yine yazlar gelecek sevgili okur ama Eylül, tüm gerçekliğiyle hayatımızda. Peki şimdi ne yapacağız?


Okul ve işe dönüş, şehir stresi, rutin hayat... Gel de bunalıma girme! Sendromsuz bir Eylül geçirmek istiyorsanız, bunu kabul etmemeniz gerekiyor. Üstelik Bodrum'da sezon Kasım ayına kadar devam ediyor. Esnaf da 'Bekliyoruz, buyursunlar' diyor, haberiniz olsun.


Ben de bayram tatilindeki hareketliliği fırsat bilip Bodrum'da küçük bir gezintiye çıktım. Bu yıl zorlu bir sezon atlatan turizmciler, bayramdaki yoğunluk sayesinde rahat bir nefes alıyordu. Kime sorsam, bu yaz Bodrum'da en çok Yalıkavak'ta vakit geçirdiğini söyledi. Yalıkavak; gecesiyle gündüzüyle, tartışmasız biçimde sezonun en...