12 / 05 / 2024

Bodrum Antalya karayolu son durum

Bodrum Antalya karayolu son durum

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Ege ve Akdeniz’de metrekare birim fiyatları İstanbul’u geride bıraktı!

Koronavirüs salgını sonrasında Ege ve Akdeniz’e talep arttı. En çok artış ise sırasıyla Bodrum, Antalya ve İzmir’de yaşandı.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Bodrum-Milas Karayolu için anlaşmaya varıldı!

Karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrelik bölümünün sahibi Şefika Kasım, kamulaştırma bedeli konusunda Karayolları yetkilileriyle anlaştıklarını açıkladı.

Bodrum-Milas Karayolu icralık oldu!

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisinde yer alan ve üzerinden karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmı, tutanakla mülk sahibine teslim edildi

Konya Alacabel Tüneli 3 ayda tamamlanacak!

Seydişehir- Antalya karayolu üzerinde yapımına başlanan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli için yapım çalışmaları sürüyor.

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Antalya Bodrum'da bulunan Ottoman Nights eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimcileri Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti.

Bodrum Antalya karayolu son durum Haberi

Bodrum Antalya karayolu son durum

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. 

Girgin önergesinde "Bilindiği üzere Muğla ili turizm ve ticaret yönünden ülkemizin sayılı çekim merkezlerinden biridir ve Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlarımız yaz kış bölgemize seyahat etmektedirler. Daha önce Bodrum-Antalya yolu olarak planlanan ve amacı Bpdrum, Milas ve Yatağan'ı Kavaklıdere ilçesi üzerinden Kale'ye bağlayarak Denizli ve Antalya gibi önemli merkezlere daha kısa sürede ulaşımın sağlanması olan proje bölgemize ve insanımıza ciddi katkı sağlayacaktır." dedi.

"Bölgeye ve vatandaşlarımıza bu ulaşım kolaylığının sağlanması için ise bu güzergahta bulunan Kavaklıdere ilçesi Çatak Mahallesi ve Menteşe ilçesi Dokuzçam mahalleleri arasındaki yolun ve Menteşe ilçesi Dokuzcam ve Göktepe mahalleleri arasındaki yolların asfaltlanarak...