14 / 05 / 2024

bodrum atıl araziler

bodrum atıl araziler

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 200 dönümlük araziyi ıslah edilmesini sağlayarak tarıma kazanmasını sağladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

Bodrum'da atıl araziler tarıma kazandırılıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 200 dönümlük araziyi ıslah edilmesini sağlayarak tarıma kazanmasını sağladı.

40 yıllık atıl araziler tarıma kazandırıldı!

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kayseri'de 40 yıldır kullanılmayan araziler tarıma kazandırdı. 

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

Atıl araziler üretmek isteyene verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından parçalanan ve kullanılmayan atıl tarım alanlarının üretime kazandırılması amacıyla gerçekleşen çalıştayda “Arazi Edindirme Kurumu”nun kurulması da gündeme geldi.

Atıl araziler tarıma kazandırılacak!

Türkiye'de 24 milyon hektar tarım alanının 2 milyon hektarı atıl durumda olduğunu söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, atıl arazilerin tarıma kazandırılacağını söyledi.

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezinin temeli yarın atılıyor.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

bodrum atıl araziler Haberi

bodrum atıl araziler

Bodrum'da atıl araziler tarıma kazandırılması için Bodrum Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kampanya başlatarak 200 dönümlük arazinin tarıma kazandırıldı.



Karaova bölgesinde yer alan araziler için ıslah çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, “Bahçeyakası, Çömlekçi, Pınarlıbelen, Gürece ve Gümüşlük’teki tarımsal nitelikli arazilerimizde; karakılçık, tıbbi aromatik bitkiler ve çilek gibi ürünlerin üretmini yapıyoruz. Bizler üreterek hem üreticiye örnek oluyoruz hem de üretim noktasında danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi. 

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne...