17 / 05 / 2024

bodrum aya nikola

bodrum aya nikola

Bodrumlu Rum balıkçıların koruyucu azizine adanmış, 232 yıllık Aya Nikola Kilisieesi tekrar inşa ediliyor...

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyatlar!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 750 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor...

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Hakan Altun Bodrum’dan ev aldı!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı.

Hakan Altun Bodrum'a yerleşti!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

Bodrum’da yüksek katlı binalar yok!

Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapılarıyla Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman” açıklamalarında bulundu.

Büyükada'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık köşk!

İstanbul İli Adalar İlçesi Maden Mahallesi Aya Nikola Mevkii'nde yer alan 2.921,50 metrekare yüzölçümlü köşk vasıflı taşınmaz 12 milyon 588 bin 511 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Adalar'da icradan satılık 4 katlı köşk!

Adalar İcra Dairesi tarafından İstanbul'un Adalar İlçesi'nde Aya Nikola Mevkii'nde bulunan köşk icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 588 bin 511 TL olarak belirlendi.

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Bodrum Seba Manolya Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

Seba İnşaat, Bodrum’un eşsiz koyu Gündoğan’da yepyeni bir projeye daha imza attı.Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinata 24 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor.

Adabükü Solemar Bodrum ev fiyatları!

Adabükü Solemar Bodrum ev fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü projesinde 30 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları!

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü'nde 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

bodrum aya nikola Haberi

bodrum aya nikola

Bodrumlu Rum balıkçıların koruyucu azizine adanmış, 232 yıllık Aya Nikola Kilisieesi tekrar inşa ediliyor. İkinci bir bodrum kalesi gibi olacak. Aya Nikola Kilisesi, kışın kongre turizmine hizmet verecek. Böylede turizm mevsimi 4 aydan bütün yıla...