25 / 07 / 2024

Bodrum Belediyesi gayrimenkulleri

Bodrum Belediyesi gayrimenkulleri

Bodrum Belediyesi, kendi mülkünde bulunan kaçak ve ruhsatsız yapıyı yıkım kararı verildikten 18 yıl sonra yıktı.

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal, İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’den sonra gözünü Yunan Adaları’na dikti!

İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’de gayrimenkulleri olan güzel oyuncu Tuba Ünsal, gözüne şimdi de komşuyu kestirdi. Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Yunan Adaları’ndan 500 bin dolara kadar ev bakıyor.

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Voyage Bodrum 10 yıllığına kiraya veriliyor! Bodrum Belediyesi duyurdu! 

Bodrum Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı Voyage Bodrum'u 10 sene süreyle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi gayrimenkulleri Haberi

Bodrum Belediyesi gayrimenkulleri

Bodrum Belediyesi önünde, Koruma Amaçlı İmar Planında park alanında kalan ve mülkiyeti Bodrum Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerinde bulunan ve yıllardan beri eczane olarak faaliyet gösteren kaçak ve ruhsatsız yapı yıkıldı. Kaçak yapıyla ilgili komşu işyerinin sahipleri tarafından dava açıldığı ve belediye yetkililerinin yıllardır yıkımı gerçekleştirilmeyen kaçak yapıdan dolayı yargılandıkları öğrenildi. 


Bugün sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi İmara Aykırı Yapılarla Mücadele ve Koordinasyon Birimi ekiplerince iş makinalarıyla yıkılan yapıyla ilgili kararın 1998 yılında 2 Nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından alındığı öğrenildi. 


Kaçak ve ruhsatsız yapıyla ilgili olarak 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, yapının yıkılıp yıkılmadığına dair pazartesi günü keşif yapacağı da bildirildi. 


Sözkonusu yapının hemen bitişiğinde bulunan işyeri sahiplerinin ise kaçak yapının mağduriyetlerine neden olduğu gerekçesiyle bir kaç yıl önce dava...