05 / 05 / 2024

bodrum belediyesi imar eğitimi

bodrum belediyesi imar eğitimi

Abdurrahman Keleş,imar müdürlüğü personeline “İmar Denetimi ve Cezalar”, “Kat Mülkiyeti”, “Kaçak Yapı”, “Kıyılarda İmar Planları ve Yapılaşma”, “Arsa ve Arazi Düzenlemesi” konularında eğitimler verdi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Belediyesi'nden kira seferberliği!

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara destek olmak için bir dizi kampanya hayata geçirdi. 

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkıma ilişkin savunma!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentilerin yıkılmasının yerinde bir karar olduğunu belirtti...

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasına ilişkin açıklama!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasında kaçak bölümlerin olduğuna ilişkin açıklamalarda bulundu...

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

bodrum belediyesi imar eğitimi Haberi

bodrum belediyesi imar eğitimi

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen eğitime konuşmacı olarak Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Yapı Komisyon Başkanı Abdurrahman Keleş katıldı. Bodrum Belediyesi Ortakent-Yahşi Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimde Abdurrahman Keleş, İmar Müdürlüğü Personeline “İmar Denetimi ve Cezalar”, “Kat Mülkiyeti”,  “Kaçak Yapı”, “Kıyılarda İmar Planları ve Yapılaşma”, “Arsa ve Arazi Düzenlemesi” konularında eğitimler verdi.


“İmar Denetimi ve Cezalar” hakkında verilen eğitimde 3194 Sayılı İmar Kanunu’na göre uyulacak kurallar, imara aykırı olan yapılara verilecek cezalar ve yapıların yıkımı, imar para cezaları konuları anlatıldı.

“Kat Mülkiyeti” ile ilgili de; kat mülkiyetinin kurulması, ortak giderlere katılma, sorumluluklar, yargı yolu, tescil, işyerleri, ortak alanlardan yararlanma, kat mülkiyeti kanunu özelinde yapı denetimi ve...