22 / 05 / 2024

bodrum butik oteller

bodrum butik oteller

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

'İstanbul'un arka bahçesi' pandemiye rağmen yoğun!

Yeşili, doğası ve gölü ile turistlerin cazibe merkezi haline gelen Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki butik oteller ve müstakil konaklama alanları, büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle salgın sürecini dolu geçiriyor.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Ahlat'a butik oteller inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı programlara katılmak üzere gittiği Ahlat'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ahlat'a butik oteller inşa edileceğini söyledi. 

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Bodrum Pina Yarımadası'ndaki otellere ilişkin 10 soru mecliste!

Bodrum Pina Yarımadası'nda bulunan oteller meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Kapadokya'da küçük otellerin pazar payı artıyor!

Kapadokya'da özellikle son yıllarda sayıları hızla artan kayadan oyma mağara tipi ev, pansiyon ve butik oteller, otantik dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Elysium Premier Bodrum'da fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor!

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında geliştirdiği ‘Elysium’ markalı butik projelerle dikkat çeken Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede inşa ettiği 8 özel villadan meydana gelen Elysium Premier Bodrum projesi ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 milyon euro’ya satılan Bodrum’daki bir butik otele talip oldu... 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle görüşerek buraya yatırım yapmayı amaçlıyorlar.

bodrum butik oteller Haberi

bodrum butik oteller

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor. Patron Ali Sayar ''Otelimiz gündüzleri kumsalı, akşamları eşsiz manzaraya bakan lokantası ve mönüsüyle yine iddialı'' dedi. Her yıl olduğu gibi salı-cuma ve cumartesi geceleri DJ'lik yapacağını söyledi. 'Bu arada 5 Oda'nın meşhur kahvaltıları da devam edecek'...