18 / 05 / 2024

Bodrum Çarşı

Bodrum Çarşı

Bodrum 2. İcra Dairesi; Bodrum Çarşı'da yer alan kargir evi 8 Ocak 2015 günü satışa çıkarıyor. Söz konusu evin fiyatı 950 bin TL olarak belirlendi.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Müjde Ar: Evim kaçaksa yıkın!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'ın Bodrum Gündoğan'da bulunan evinin kaçak olduğu iddilarının üzerine ünlü oyuncudan açıklama geldi...

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Bodrum’da kaçak yapıya geçit yok!

Bodrum’da kaçak, izinsiz ve ruhsatsız yapılaşmaya karşı büyük önlemler alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Arı kovanına çomak sokacağız' dedi.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Bodrum Çarşı Haberi

Bodrum Çarşı

Bodrum 2. İcra Dairesi; Bodrum Çarşı'da yer alan kargir evi satışa çıkarıyor. Söz konusu evin fiyatı 950 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 8 Ocak 2015 günü 11:00- 11:05 arasında Bodrum Adalet Sarayı 2. İcra Müdürlüğü Koridoru Önü'nde açık artırma suretiyle yapılacak. 



İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

2 NCİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/4026


T.C. BODRUM 2. İCRA DAİRESİ


2013/4026 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NOTU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Muğla İli Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi 4 Cilt 316 Sayfa No 184 Ada 13 Parsel 128,11 m2 Yüzölçümlü Avlulu Kargir Ev nitelikli taşınmaz. Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen 09/07/2013 tarih ve 6085 sayılı yazı ekinde konu taşınmazın 3. Derece Arkeolojik sit ve kentsel sit alanında kaldığı , bölgesel konut...