19 / 05 / 2024

bodrum deniz dolgu çalışması

bodrum deniz dolgu çalışması

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hem salgından korunmak hem de sakin bir tatil yapmak için Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

bodrum deniz dolgu çalışması Haberi

bodrum deniz dolgu çalışması


Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Üstündağ, "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi, Küçükbük Mevkiinde bulunan, Çetili (Çektirge) Bumu’nda yapılan inşaat ve deniz dolgusu nedeni ile Bodrum Belediyesi Encümen Kararı tarafından verilen 30 gün içinde dolgu alanının boşaltılması ve yapılan inşaatta denizin doldurulmasına idari yaptırım kararı çıkmasına rağmen, inşaatın devam ettiği ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Çevre Denetim ekiplerince yapılan kontrolde, arazide harfiyat çalışmasının olduğu, çalışma esnasında denizin içerisine 10-15 metre genişliğinde yaklaşık 200 metre uzunluğunda bir alana dolgu yapıldığı, arazinin büyük kısmında çalışma yapıldığı, ağaçlara zarar verildiği ve herhangi bir ruhsat beyan edilmediği açıklanmıştır." dedi.


Üstündağ'ın soruları


1- Bodrum...