29 / 05 / 2024

bodrum denizin dibine örülen duvar

bodrum denizin dibine örülen duvar

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde deniz dibine duvar ören oteller hakkında gerekli yasal işlemler ve yaptırımlar uygulanacak.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Türkiye’de bir ilk: Denizin dibine duvar örenlere ceza yağdı!

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde deniz dibine duvar ören oteller hakkında gerekli yasal işlemler ve yaptırımlar uygulanacak.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

The Club Beach By Bodrum Ramada açıldı!

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.

1999 yılında Boğaz'a doğalgaz boru hattı!

1999 yılında İGDAŞ, İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına denizin dibine döşenecek boru hattıyla doğalgaz götürmeye hazırlanıyormuş. Baltalimanı-Paşabahçe arasında yapılması planlanan proje 2.2 trilyon liraya mal olacakmış.

Bodrum'da deniz çekildi, sur kalıntıları ortaya çıktı!

Bodrum'da denizin çekilmesiyle Tavşan Adası'na uzanan tarihi sur kalıntıları ortaya çıktı. Türkiye'nin tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde yılda birkaç kez yaşanan doğa olayı, deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkartıyo

STFA Körfez Geçişi Projesi'nde denizin dibine 4 gökdelen dikecek!

Bir yıl önce STFA CEO'su Mehmet Ali Neyzi Rüzgar enerjisi için İngiliz ortaklarıyla Kırklareli’de 100 milyon dolarlık yatırıma start verildiğini, Körfez Geçişi Projesi’ne de başladıklarını ve denizin dibine dört tane gökdelen dikeceklerini söyledi.

Bodrum Egeria Suites'te 80 bin Euro! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da inşa ettiği Egeria Suites'te fiyatlar 80 bin dolardan başlıyor

Bodrum Villa Select'te 200 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Villa Select'te fiyatlar 200 bin Euro'dan başlıyor…

Bodrum Horizon Point'te metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Mimar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından Bodrum'da yapılan Horizon Point projesi konumunu güneşten, rengini ise Bodrum toprağından aldı

Hacı Hüseyin Ağa'nın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya kaldığı belirtilen yüksek miktardaki mirasın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

bodrum denizin dibine örülen duvar Haberi

bodrum denizin dibine örülen duvar

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde, deniz tabanına inşa edilen beton duvarlarla ilgili, su altından ve üstünden incelemeler yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, Milas Kaymakamlığının koordinesinde, Pina Yarımadası'ndaki oteller bölgesinde yapılan incelemeye, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ve dalgıçlar katıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan inceleme çalışmaları kapsamında, su altı kameralarıyla tespitler yapıldı. Deniz tabanındaki beton duvarlar ve bariyerler anbean su altı kamerası tarafından görüntülendi. Detaylı çalışmalardan sonra incelemeler sona erdi. 

Ekiplerin, duvarları ören oteller hakkında gerekli yasal işlemleri ve yaptırımları uygulayacakları belirtildi. 

Yalıkavak, Güvercinlik ve Pina Yarımadası'nda deniz tabanına beton set çekilmesiyle ilgili ihbarlar üzerine geçtiğimiz günlerde, Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kent Konseyi yetkilileri, bahse konu alanlarda incelemeler yapmış, su altı...