30 / 04 / 2024

Bodrum DSİ hattı

Bodrum DSİ hattı

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Karacaören isale hattı inşaat çalışmaları sürüyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu problemini ortadan kaldıracak olan isale hattı inşaatı tamamlandığında Antalya şehir merkezinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı karşılanacak.

Bodrum Geriş RES imar planı askıda!

Muğla Bodrum ilçesi sınırlarında kurulacak Geriş Rüzgar Enerji Santrali Enerji Nakit Hattı güzergahına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda...

Alanya İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaatı ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Bodrum ve Çeşme'de yeni butik villalar tercih ediliyor!

Yazlıklara kaçma vaktinin geldiği bu aylarda ülkemizin en fazla potansiyele sahip iki noktası şüphesiz Alaçatı ve Bodrum hattı. Geçtiğimiz yıllar ile karşılaştırıldığında Bodrum artık küçük İstanbul olmuş durumda.

Bodrum İçme Suyu İsale Hattı kazılarında 2 bin 500 yıllık mezar bulundu!

Bodrum'da yol ortasında ortaya çıkan 2 bin 500 yıllık tarihi mezar, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun kararıyla üzeri kapatılarak koruma altına alındı..

Bodrum'da 25 günlük su kesintisi!

Bodrumlular bu duruma tepki gösterirken CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Hemen her hafta patlayan ve insanların canına kasteden hattın yenilenme çalışmaları için bu düzenlemeyi yapmak zorundaydık" dedi

Bodrum'da 25 gün su kesintisi yapılacak!

MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bodrum'da Geyik Barajı ve Bodrum Yarımadası'nı besleyen ana isale hattındaki bakım, onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi. Bodrum - Milas Karayolu'nda meydana gelen patlama nedeniyle trafiğe kapanan karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Bodrum'da DSİ hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama!

Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı. Yol yaklaşık yarım saat ulaşıma kapalı kaldı.

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı.

Kars Barajı sulama iletim hattı sayesinde tarım arazileri suya kavuşacak!

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan, Kars Barajı sulama iletim hattı sayesinde 475 bin 780 dekar tarım arazisi suya kavuşacak ve milli ekonomiye yıllık 105 milyon 194 bin lira gelir artışı sağlanacak

Bodrum DSİ hattı Haberi

Bodrum DSİ hattı

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde, DSİ'ye ait içme suyu ishale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.


Patlama nedeniyle karayolda bir süre araç trafiği aksadı. Şiddetli su akıntısı karayolundan ilerleyerek bölgedeki bir otelin personel lojmanı bahçesine doldu. Yol kenarındaki asfaltın bir bölümü de çöktü.


Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri, patlamanın olduğu bölgeye gelerek onarım çalışmalarına başladı. 


Akan su nedeniyle denizin çamurla kaplandığı patlamanın ardından trafik ekipleri, Bodrum-Milas karayolunda güvenlik önlemi...