02 / 05 / 2024

Bodrum Ege Sevgi Evleri fiyatları

Bodrum Ege Sevgi Evleri fiyatları

Dairelerin bir kısmının orman, bir kısmının ise orman ve deniz manzarasına sahip olduğu Bodrum Ege Sevgi Evleri içerisinde yer alan daireler 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Bodrum Ege Sevgi Evleri satış ofisi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşama geçirilen Bodrum Ege Sevgi Evleri satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 530 307 18 39. Proje, 100 metrekare 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Ege ve Akdeniz’de metrekare birim fiyatları İstanbul’u geride bıraktı!

Koronavirüs salgını sonrasında Ege ve Akdeniz’e talep arttı. En çok artış ise sırasıyla Bodrum, Antalya ve İzmir’de yaşandı.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Türkler Ege'nin sahillerine aktı!

Ege bölgesi Beyaz Türkler'in akınına uğradı. Bodrum ve çevresinde bulunan tüm koylar ve köyler kasabalaştı.

İstanbul’dan göç edenler Ege Bölgesi’ne yerleşiyor!

İstanbul’dan göç edenlerin sayısında son dönemde artış gösterdi. En çok tercih edilen bölgelerin başında ise Ege geliyor. İstanbulluların göç ettiği lokasyonların arasında Marmaris, Bodrum ve İzmir Karaburun ilk sıralarda bulunuyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Bodrum'da 32 bina ağır hasarlı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ege Denizi'nde yaşanan deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Bodrum'da ağır hasarlı 32 binanın bulunduğunu söyledi.

ÇADIRDER'den Bodrum depremi sonrası uyarı!

ÇATIDER Başkanı Adil Baştanoğlu, Ege’de meydana gelen ve en fazla Bodrum’u etkileyen 6.3 büyüklüğündeki depremin, yapılarımızın afetlere karşı her zaman hazır olması gerçeğini bir kez daha hatırlattı.

LUX Bodrum Resort ile Residences’ta bayrama özel 4 kal 3 öde!

Ege Denizi’nin masmavi suları ile kaplı yarımadada her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip LUX* Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel avantaj ve fiyatlarla muhteşem bir tatile hazır mısınız?

Veryeriler İnşaat, Ege bölgesine yöneldi!

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.

Bodrum Ege Sevgi Evleri fiyatları Haberi

Bodrum Ege Sevgi Evleri fiyatları

Lokasyon olarak; Oasis AVM’nin üzerinde konumlanan Bodrum Ege Sevgi Evleri, Muğla Bodrum bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


100 metrekare 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Ege Sevgi Evleri, Dekko Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Bodrum Ege Sevgi Evleri, Dekko Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 9 bloktan oluşan projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


5 bin 334 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Ege Sevgi Evleri Muğla'da başlangıç fiyatı 395 bin TL olarak belirlendi.


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Bodrum Ege Sevgi Evleri, 54 adet daireden meydana geliyor. 


Telefon: 0 530 307 18 39 

Web: www.egesevgiormanievleri.com

Merve...